Precomanda cartea Dragonul de gheata de GEORGE R.R. MARTIN

Una din cele mai așteptate cărți al acestui an este de departe ”Dragonul de gheata” de GEORGE R.R. MARTIN. Fanii seriei, Urzeala tronurilor sunt cu sufletul la gură în așteptarea acestui nou volum, care este deja disponibil la precomandă prin intermediul librăriei Nemira. Aceast aa fișat deja prețul pentru cartea ”Dragonul de gheata”, în cazul în care vrei să faci o precomandă pentru a fi sigur că o vei mai prinde pe stoc. Datorită acestui fapt, că este foarte așteptată, cartea va avea sotcurile destul de limitate, iar pentru asta eu îți recomand să faci o precomandă de aici.

Prețul cărții Dragonul de gheata de GEORGE R.R. MARTIN este de 27,9 lei, la precomandă, cu livrare din 16 Noiembrie 2017. Din ceea ce am văzut pe internet, cartea cu precomandă de la Nemira, are cel mai mic preț, iar livrarea cred că este gratuită.

Dragonul de gheata este o poveste incantatoare despre curaj si sacrificiu pentru tinerii cititori, dar si pentru adulti, scrisa de popularul autor al seriei Cantec de gheata si foc, G.R.R. Martin. Iar ilustratiile splendide ale artistului Luis Royo imbogatesc aceasta poveste captivanta si emotionanta a unei tinere fete si a dragonului sau.

In lumea din Cantec de gheata si foc dragonul de gheata este o creatura legendara si infricosatoare, intrucat niciun om nu a reusit vreodata sa imblanzeasca vreunul. Zborul sau pe deasupra pamantului lasa in urma doar pustiu si un frig ingrozitor. Dar Adarei nu-i e teama. Pentru ca Adara este un copil al iernii, nascuta in timpul celui mai cumplit inghet pe care toata lumea, chiar si Batranii, si-l amintesc.

Cartea va fi disponibilă în variante hardcover, cu 120 pagini, fiind tradusă de Ruxandra Toma. Pentru precomanzi, îți recomand să folosești linkurile din acest articol, care te vor duce direct spre cartea de pe siteul Nemira.ro. Dacă vrei să comanzi ceva pachet semnat George R. Martin, îți recomand acest pachet cu reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank