Precomanda acum noul iPhone 8 – preț si disponibilitate

După cum bine știm deja, Apple lansează cel mai nou smartphone din portofoliul lor și anume iPhone 8. Odată cu acesta va fi lansat și Apple Watch 3 și probabil versiunea de iPhone X, care face referire la aniversarea a 10 ani de Apple pe piața din întreaga lume.

Cea mai importantă prezentare dintre toate va fi pentru iPhone 8. Sursele deja vorbesc despre posibilitatea de a pune la precomandă noul iPhone 8 începând cu această noapte sau cel mai târziu, zilele ce urmează. După cum ne-am obișnuit, în România toate noutățile ce apar, ajung la precomandă foarte rapid, la noi în România. Deja magazinul QuickMobile are la vânzare huse și folii de protecție pentru noul iPhone 8; asta înseamnă că acesta va fi afișat foarte curând pe site. Fără a lungi prea mult discuția, am făcut o listă cu magazinele care vor pune iPhone 8, iPhone x și apple Watch 3 la precomandă, după cum urmează:

Magazinele care vor afișa iPhone 8 la precomandă:

Magazinele care vor afișa iPhone X la precomandă:

Atenție mare la iPhone X, deoarece producția pentru acesta va fi limitată! Verifică cel mai mic preț la iPhone 8, folosind orice link de mai sus! Mulțumesc!

 

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank