Precomanda acum Battlefield Hardline de la eMAG

Battlefield Hardline este cel mai aşteptat joc al acestui început de an 2015, sau mai bine zis, cel mai aşteptat joc de acest gen. Toţi iubitorii seriei Battlefield se pot bucura începând de azi, cu apariţia jocului la eMAG, de unde poate fi precomandat online. Desigur nu toţi dintre voi preferă să îţi cumpere şi nu mulţi dintre voi au banii necesari pentru a cumpăra versiunea originală a acestui joc. Şi eu sunt un fan al acestui game foarte popular şi nu de mult am început să îmi cumpăr doar versiunile originale de pe internet, fiindcă acestea sunt mai sigure, mai stabile şi rulează absolut perfect. Anul trecut mi-am comandat FIFA 2015 tot de la eMAG, la un preţ foarte bun – l-am prins la reducere.

Cred că şi de această dată, am să cumpăr versiunea originală Battlefield Hardline pentru PC de la eMAG, care costă 229 Lei. Pentru posesorii de XBox One , PlayStation sau xBox 360, jocul are următoarele preţuri şi variante:

  • PlayStation 4 – Deluxe Edition – 299 Lei
  • PS4 – versiunea normală – 269 Lei
  • xBox One – 299/269 Lei
  • xBox 360 – 289/229 Lei
  • PS3 – 289/229 Lei

Versiunea DELUXE contine:

Versatillity Battlepack, Precision Battlepack si Suppression Battlepack – toate pachetele contin pusti de atac, skinuri pentru arme si XP boosts.

10 Golg Battlepacks – aceste pachete Gold contin combinatii de arme si accesorii, embleme, XP boost si obiecte pentru personalizarea personjului. Aceste pachete Gold sunt oferite o data pe saptamana incepand cu ziua in care iti activezi jocul.

Din câte observ eu, versiunea Deluxe nu este cu mult mai scumpă decât versiunea normală, deci nu ar strica câţiva bănuţi în plus pentru această versiune. Comenzile se pot pune strict la eMAG, iar livrările vor începe foarte curând! Fii primul care are un joc Battlefield Hardline pentru configuraţia ta! Nu sta şi aştepta până ce va apărea pe PC, fiindcă va trece foarte multă vreme!

hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank