Posibil sa fie Galaxy S5 mini?


De multa vreme circula pe internet o multime de zvonuri, cum ca Samsung pregateste si varianta mini pentru Galaxy S5. Pana acum nici o poza, nici o informatie adevarata despre acest posibil smartphone nu au aparut, pana astazi, cand cunoscutul evleaks, a publicat pe pagina sa oficiala, prima poza care ne arata ca S5 mini chiar exista.

s5mini

Dupa cum se poate observa in poza, aceasta a fost facuta cu ajutorul screenshot-ului si care a surprins din fericire si adresa de unde acesta a fost facut. Eu am incercat sa intru pe acea adresa, dar fara nici un rezultat. Unele site-uri probabil au presupus, ca doar unele persoane autorizate au voie sa aceeseze acel link.

Ce mai putem observa interesant in poza, este faptul ca S5 mini nu mai are pe spate senzorul pentru monitorizarea batailor inimii si  el va fi disponibil pe inca doua culori – galben si “lemon”. Daca facem putina analiza si comparam dimensiunile ceasurilor, pot spune ca diagonala lui va fi undeva intre 4″ si 4,5″, pe un ecran SuperAMOLED cu o rezolutie HD. In partea frontala mai putem observa ca senzorii speciali nu au fost inalturati. Totusi in locul senzorului “heart” se vede un nou LED parca mai mic decat pe S5, dar asemanator cu cel de pe S4.

Tot in imagine, mai putem observa, ca el probabil nu se va numi “mini” ci Dx – care probabil vine de la Deluxe sau alta derivatie.

sursa: evleaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank