Plita incorporabila Hotpoint-Ariston PKQ644DGHK

Ești în căutarea unei plite încorporabile care să îți satisfacă cerințele și să nu fie prea scumpă? Tocmai ai gasit o plită care va fi cu siguranță pe gustul tău. Astăzi îți recomand un model nou de plită lansat de Hotpoint-Ariston anul acesta și anume modelul PKQ644DGHK. Acest model este puțin ieșit din standardul pe care îl oferă plitele conveționale prin materialele folosite, tehnologia pusă în aplicare și desigur printr-un design puțin mai elegant. De la prima vedere observăm că plita încorporabilă Artison arată ca și o plită electrică, dar la care au fost adăugate elementele clasice de pe un aragaz normal. Cu alte cuvinte, avem o suprafață din sticlă neagră, pe care sunt așezate grătarele și din care ies ușor spre exterior cele 4 ochiuri.

p60118-170044

Se poate observa noul design al ochiurilor, care după cum spune producătorul sunt prevăzute cu mici găurele pentru ca flacăra să ajungă perpendicular la obiect, mărind astfel zona pe care acesta actionează și micșorând timpul de încălzire semnificativ. Pentru ca toate orificiile să se ”aprindă” în același timp, ”starter-ul” trece dintr-o parte în alta a fiecărui ochi; deci nu vei avea parte de miros neplăcut atunci când pornești gazul și scânteia nu iți face treaba. p60118-170057

Deasupra acestor ochiuri și tot odată pe circumferința lor avem grătarele mobile. Acestea sunt din fontă, acoperită cu un strat protector care rezistă foarte bine la căldură și se curăță destul de ușor. Acestea se pot îndepărta ușor și se pot spăla direct în mașina de spălat, dacă nu mai ai timp și pentru ele. Ceea ce am observat la ele și nu prea îmi place, este că au un pic de ”joc”, datorită cauciucului pe care sunt fixate toate 4 bucăți. Aici preferam ceva mai fix. Oricum, nu cred că se pot răsturna vasele de pe ele.

La partea de butoane, Ariston PKQ644DGHK vine cu o soluție din material plastic, atent finisate și cu un luciu metali la partea superioară. Sunt ușor de folosit, par să fie de calitate bună și nu au absolut nici un ”joc”. Ceea ce am apreciat la acest model de plită încorporabilă, este faptul că desenele pentru butoane sunt poziționate chiar sub sticlă. Acest lucru le oferă protecție foarte bună în timp (adică nu se șterg) și arată foarte frumos.p60118-170105

Sticla folosită la acest model este de tip vitroceramică, ceea ce înseamnă o calitate excepțională, ușurință la curațare și rezistență foarte bună la lovituri. Ca și o mică concluzie, Artiston-Hotpoint 644 este o plită încorporabilă cu un design elegant, cu funcții noi și care se potrivește în orice bucătărie. Momentan, plita are o reducere de 17% la eMAG, ajungând să coste 1.649 Lei. Eu o recomand, deaorece nu este orice tip de plită clasică, ci una modernă, de care vei fi mulțumit cu siguranță. Orice link de afiliere din acest review, te va duce direct la această plită. Ai și transport gratuit, inclus în preț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank