Plita incorporabila Gorenje IS634ST, cu inductie

Plitele încorporabile au devenit un must-have la majoritatea românilor care își renovează bucătăria. În locul vechiului aragaz mare, pătrățos și urăt, au apărut aceste modele de plite care se încorporează frumos în mobilă și devin ”pachet” frumos și elegant în bucătărie. Plita încorporabilă Gorenje IS634ST a ajung foarte recent în România prin intermediul unor retaileri de profil, la prețuri bune și cu livrare direct din stoc. În mediul online aceasta este disponibilă la eMAG, unde are prețul de 2.634 Lei, cu o reducere de 15%.

Ceea face ca această plită să fie atât de scumpă, este calitatea, design-ul și durabilitatea ei. Pe lângă acestea, Gorenje IS634 este o plită încorporabilă cu inducție. Ce înseamnă inducție, pe scurt? Înseamnă că are o suprafață frumoasă din sticlă foarte rezistentă și se încălzește doar suprafața care intră în contact cu tigaia. Însă aici intervine o mică problemă: ai nevoie de vase speciale cu inducție; adică nu poți încălzi măncarea într-o tigaie simplă. Cu altele, mai bine zis, trebuie să îți schimbi și vasele din bucătărie, pentru a fi compatibile cu plita. Nu este un dezavantaj mare, deaorece ai oportunitatea de a-ți schimba cu totul bucătăria, inclusiv vasele, tigăile și altele. Vase și seturi de bucătărie cu inducție găsești tot la eMAG, cu prețuri de la 150 Lei.gorenje

Pe lângă cele trei aspecte principale, acest tip de plită a fost creată în colaborare cu Philipe Stark, pentru produse de cea mai bună calitatea, invoație și cu inteligență. Încă de la prima privire spre plită îți dai seama ca ai de a face cu un model exclusivist, care te va duce într-o altă lume a bucătăriei tale. În combinație cu un cuptor încorporabil tot de la Gorenje, îți vei transforma bucătăria personală, într-una de vis.

Rămânând la plita noastră Gorenje IS634ST, mai am de adăugat un aspect foarte important: dacă ai un copil mic pe acasă, vei fi sigur că se poate juca în zona plitei, deaorece aceasta nu se încălzește deloc; se poate chiar urca pe ea și nu se va crăpa în nici un caz. Plita este foarte ușor de utilizat deaorece are câteva taste touch, cu ajutorul cărora îți reglezi rapid timpul pentru încălzire. Mai amintim de funcția Power Boost, care îți poate încălzi fierbe apa în mai puțin de 10 minute ! Sub sticla ceramică observăm 4 ochiuri cu inducție, clasificate în 3 categorii: două zone cu putere mică, una cu putere medie și una de putere mare. Puterea arăztorului mare este de 2,3 kW.

Un alt avantaj al acestui tip de plită încorporabilă este că se poate curăța extrem de ușor. Cu o lavetă și puțin detergent de vase se poate îndepărta orice mizerie depusă pe ea, fără prea mult efort. Cu alte cuvinte, o plită încorporabilă are foarte multe avantaje față de celelalte modele de aragaze și plite. Singurul dezavantaj este prețul puțin cam mare, dar vorba vinde la sine: dai un ban pe un lucru bun și ești mulțumit! Comanda o poți face accesând orice link albastru din acest articol, care te va duce direct spre produs, la eMAG.gorenje 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank