Plita incorporabila Electrolux EGT7353YOK

poza Electrolux EGT7353YOKElectrolux prezintă o nouă plită încorporabilă pe gaz, care are 5 arzătoare moderene, aprindere electrică la butoane şi o sticlă mult mai rezistentă la temperaturi ridicate cât şi la lovituri. Noua plită Electrolux EGT7353 este disponibilă la magazinul online eMAG, la un preţ foarte bun. Dacă eşti în căutarea unei plite încorporabile de bună calitate, model nou şi preţ bun, acest model este de departe cea mai bună opţiune.

Electrolux este o companie cu renume în întreaga lume, care are mii de produse pentru bucătărie, care încep de la aspiratoare şi se termină la produsele mari, gen aparate frigorifice. Noua tendinţă din acest an, face ca plitele încorporabile să fie la foarte mare căutare. Printre cei mai buni producători de plite, se regăseşte şi Electrolux; de aceea eu îţi recomand să mergi pe acest brand.P60118-165801

Cât despre plita EGT7353 pot să vă spun că arată foarte bine. Am avut ocazia să o văd la un vecin, care si-a renovat bucătăria şi a ales acest model. La prima vedere, am observat calitatea sticlei şi a butoanelor, care sunt foarte bune. Sticla este perfect plană, iar butoanele se simt fixe, solide şi din material calitativ. Fixarea grătarelor pe sticlă este la fel foarte bună, stabilă şi nu se mişcă aproape deloc. Grătarele sunt fabricate din fontă şi sunt acoperite cu un strat protector, rezistent în timp la temperaturi ridicate.P60118-165753

Ceea ce face ca această plită să fie mai specială faţă de restul, este prezenţa unui nou arzător în partea centrală. Cu ajutorul acestuia, vei putea găti mai multe preparate în acelaşi timp. Observăm că arzătorul din mujloc este prevăzut pe interior cu un mic orificiu, care te ajută la încalzirea uniformă a tigăii, dacă aceasta are un diametru mare. Mai observăm că arzătoarele laterale au aproape aceleaşi dimensiuni, cu excepţia celui mai mic şi care sunt perfect aliniate la o distanţă corespunzătoare de butoane. Acest lucru îţi asigură butoanele de căldura excesivă dată de flacără.P60118-165750Desenele care îţi indică fiecare arzător la ce buton se referă, sunt sub sticlă, iar asta înseamncă că nu se pot sterge la curăţare. Pentru aprinderea unui ochi, trebuie doar să apeşi uşor pe buton şi să îl roteşti. După cum se observă în imaginea de mai sus, butoanele sunt prevăzute cu un strat special protector pentru căldură, iar forma lor rotundă le oferă un avantaj mare faţă de cele rectangulare a căror colţuri pot suferi modificări de la temperatura ridicată.

Per total, Electrolux EGT7353 este o plită cu design nou, uşor de curăţat şi foarte uşor de folosit. La eMAG, acesta are un preţ de 1.079 Lei, cu transport gratuit. Orice link de afiliere din acest articol te va duce direct spre produs, de unde îl poţi comanda rapid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank