Platesti jumatate pentru al doi-lea produs Microsoft la eMag

mosue

eMag lanseaza azi o noua campanie de reduceri pentru produsele Microsoft din oferta! Campania se aplica la toate produsele cumparate in perioada 7-13 Octombrie, in limitat stocului disponibil. Reducerea se aplica la Kit-uri de tastaturi cu mouse sau pe fiecare produse separat. Promoti functioneaza astfel: cumperi doua produse marca Microsoft, iar pentru produsul cel mai ieftin, vei plati doar jumate din pretul sau original. Reducerea se aplica in momentul cand iti pui comanda. Poti alege din peste 15 modele si combinatii de kit-uri.

Produsele periferice de  Microsoft sunt foarte apreciate pentru durabilitatea loc, cat si pentru confortul pe care il ofera, indiferent daca esti pasionat de gaming, de scris sau de alte ocupatii. Eu utilizez un kit asemanator cu kit-ul “Tastatura si Mouse Microsoft Desktop Media 2000“, care il am deja de 1 an si ceva si totul functioneaza foarte bine. Tastatura isi pastreaza inscriptiile pe butoane ca si in prima zi, iar mouse-ul se misca foarte bine, deoarece are noua tehnologie Blue-Track.

Iti recomand sa te uiti peste toata oferta aici si sa iti alegi acum un kit perfect pentru tine. Distribuie acest articol pe facebook, pentru ca si prietenii tai sa auda de aceasta promotie foarte buna. Se poate cumpara doua kit-uri daca te intelegi cu ceva prieten, iar pe al doi-lea kit il vei cumpara la jumate de pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank