Philips Sonicare HX6731- cea mai buna periuta electrica

Dacă eşti în căutarea celei mai bune periuţe de dinti electrice, trebuie să afli că eMag a adus în stoc cea mai nouă periută de la Philips – Sonicare HX6731. Acest model este doar pentru cei care pun iginena orala pe primul loc şi care îsi investesc sume importante in menţinerea sanataţii dinţilor. Un periaj de calitate măreste viaţa dintelui cu cel puţin 70% decat in cazul unui periaj superficial. Modelul lansat de Philips anul acesta foloseste o tehnologie care iţi asigură cea mai bună curaţenie orală in momentul de fată. După cum îi spune si numele Sonicare, aceasta utilizează tehnologia cu pulsaţii sonice care constă intr-o combinaţie de mişcari perfecte ale periilor. Un total de peste 30.000 de combinaţii sau oscilaţii pe minut, care iţi oferă o placere atunci când utilizezi această perie electrică.

SoniCare HX 6731 costă 529 Lei la eMAG – comandă acum

Funcţii speciale

  • Cap de perie ProResults – perie foarte delicatî, pentru a iţi mentine sănatatea gingiilor la cel mai bun nivel. Fiecare firicel are diferite inalţimi si diferite rezistenţe, pentru o curătare optimă in cele mai  neaccesibile locuri.
  • SmartTimer – iţi va spune căt timp este necesar pentru cea mai bună igiena orală – minim 2 minute la fiecare periaj
  • QuadTimer – cronometru pentru a te determina sa iţi speli mai mult timp dinţii
  • Mod de curaţare si albire
  • Indicator cu lumină pentru baterie
  • 3 moduri de periaj pre-stabilite

In plus, noua periută HX 7631 are un design nou, mai ergonomic şi cu un maner din cauciuc care îi confera un grip mai bun. Este perfectă atat pentru adulţi, cat si pentru copii care au varsta de peste 10 ani. Dacă copii tai nu obişnuiesc sa se cureţe pe dinţi cu periuţa, iti recomand sa le cumperi această perie electrică, deoarece o vor adora prin simplul fapt că este electrică. Poţi să cumperi aceasta periuţa pentru intreaga familie, pentru o convingere mai bună a copiilor si o sănatate bucala mai buna. Medicul meu dentist, mi-a recomandat curand o perie electrică, deoarece modul in care imi periam dintţii, era puţin ineficient. Daca iţi doresti această perie electrică nouă de la Philips, iţi recomand să o comanzi acum, deoarece este la mare căutare, iar stocul o sa se termine curănd. Vezi pretul mai sus!

perie electrica philips

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank