Paulo Coelho: toate cartile la cele mai bune preturi

Daca esti in cautarea unui autor nou, caruia vrei sa ii citesti toate cartile, eu iti recomand sa incerci autorul de originie Braziliana Paulo Coelho. Acesta a simtit pe piele lui cum este sa ai succes cu doar cateva titluri in toata lumea. Cartile Alchimistul si Brida s-au vandut in peste 50 milioane de exemplare, iar Coelho a primit titlul de cel mai bine vandut autor al anului 1994. De atunci acesta a scris carte dupa carte, a inregistrat vanzari foarte bune cu fiecare titlul iar cartile sale au ajuns in fiecare colt al lumii.

vezi aici preturile pentru toate titlurile

La noi in Romania, prin intermediul librariei bookcity, avem la dispozitie 17 titluri la super preturi. Printre ele le regasim si pe cele mai bine vandute carti din 2000 incoace. Adulter, Alchmistul, Zahir, Unsprezece minute si Brida. Toate aceste 4 titluri importante nu depasesc mai mult de 35 Lei ( cea mai scumpa ).

Pe langa aceste superbe carti mai avem si alte titluri celebre precum: “Al cincelea munte”, “Invingatorul este intodeauna singur”, “Manuscrisul gasit la Accra”, “Vrajitoarea din Portobello”, “Diavolul Dy-RA Prym”, “La Raul Pierda am sezut si am plans”, “Magul”, “Unsprezece minut”e si “Veronica se hotareste sa moara”.

Dintre aceste carti, cea mai bine vanduta carte la ora actuala in Romania este “Adulter”, de Paulo – care se vinde la un pret 33 Lei cu transport gratis la tine acasa iar livrarea se face foarte rapid. Iti recomand sa incerci orice carte scrisa de acest autor formidabil. Eu deja am inceput sa citesc cartea Adulter, iar cat de curand o sa revin cu un review despre aceasta.

coelho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank