Patrick Modiano castiga premiul Nobel pentru Literatura

Premiul Nobel pentru Liberatura a fost decernat astazi scriitorului Patrick Modiano. Decernarea premiului a avut loc la Stockholm, iar Modiano l-a primit cu mult entuziasm. Pana in acel moment, scriitorul avea o cota foarte mica, pentru ca el sa primeasca acest premiu important.

Cele mai mari sanse de a castiga Premiul Nobel pentru literatura l-au avut scriitorii: Haruki Murakami, Philips Roth, Ngugi Wa Thiong’o, Svetlana Alexievich si alti cativa Romani. Probabil, publicul se astepta sa Svetlana sa castige acest Premiu, deoarece era favorita acestui eveniment.

noebl prize

Cat despre Modiano, acesta este un scriitor in varsta, care si-a publicat prima sa carte in anul 1969. Dupa care au urmat o serie importante de lansari, care au avut succese rasunatoare in intreaga lume. Acesta a castiga pana acum numeroase premii, le diferite concursuri de literatura din intreaga lume.

Pe lista celor care asteptau Premiul Nobel, s-au regasit peste 200 de autori celebrii din intreaga lume. Doar 5 cei mai buni au fost selectati, din care cel mai bun a iesit Modiano. Daca doresti sa citesci o carte scrisa de acest autor, o poti face in cel mai scurt timp, deoarece Libris a adus pe stoc, celebra carte “Dora Bruder” scrisa de Modianocomanda aici la pretul de 17 Lei.

Ce parere ai despre acest autor? Ai citit ceva carte scrisa de el? A meritat acesta sa castige Premiul Nobel? – comenteaza mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank