Pareri UTOK Hello 7K – tableta Octa-Core

Mulţi din voi deja au auzit şi au folosit produsele de la UTOK şi aţi rămas cu o impresie bună. Acelaşi lucru pot să îl spun şi despre tableta Hello 7K pe care am testat-o puţin într-un magazin din oraş. Am observ Leat la ea din start că este o tabletă bine construită, care stă foarte bine în mână şi poate fi utilizată foarte uşor cu ambele mâini. Al doi-lea aspect pe care l-am observat ca fiind foarte important, este preţul acesteia de 549 Lei.

sursa: hit.ro

sursa: hit.ro

Al trei-lea aspect asupra căruia m-am concentrat este “lista” de specificaţii a acesteia. Probabil este prima tabletă cu un procesor Octa-Core de la UTOK şi nu numai. La partea hardware avem un procesor MediaTek 8392 care a fost lansat anul trecut şi care este tractat la frecvenţa de 1,7 GHz. Pe partea grafică avem un accelerator Mali 450 MP, care la fel a fost lansat undeva la începutul lui 2014. Lângă acestea mai avem o memorie RAM de 1GB şi un spaţiu de stocare de 8GB, din care utilizator mai are la dispoziţie pentru stocarea datelor, aproximativ 5GB. Eu văd această combinaţie hardware foarte bună, deoarece tableta poate să îţi ofere o perfromanţă pe măsura aşteptărilor tale. De departe, jocurile grafice vor rula fără nici o problemă.

Ceea ce mai imi place la această tabletă de 7 inch cu procesor True Octa-Core, este ecranul său. Aici discutăm de un panel IPS şi un tip de sticlă OGS – adică fără nici un spaţiu între sticla de protecţie şi panel. Cu alte cuvinte, unghiurile oferite de IPS arată mult mai bine când imaginea este mai aproape de “exterior”. Rezoluţia nu este punctul foarte al acesteia, dar 1280 x 800 px afişează o imagine mai puţin pixelată.

77

Punctul negativ al lui Hello 7K ar fi camera frontală de 0,3MP şi probabil şi camera principală de 2MP. Oricum, eu nu aş prefera să fac poze cu tableta în public. Nu ştiu voi ce preferinţe aveţi, dar mie mi se pare o prostie să faci poze cu tableta. Decât dacă ai una cu camera foarte bună.

Ultimul aspect care mi-a plăcut la această tableta UTOK, este versiunea de Android 4.4 KitKat, cu foarte mici modificări de la UTOK. Interfaţa rulează absolut perfect, fără lag şi fără să se blocheze. Bineînţeles că nu avem foarte multe animaţii nesemnificative, dar am râmas chiar surprins la cât de bine se miscă tableta, chiar şi după ce am deschis mai multe jocuri. De menţionat în cazul în care vrei să achiziţionezi această tabletă, este acumulatorul său de 3.000 mAh, care promite o autonomie de o zi, garantat, pentru o utilizare simplă şi faptul că este o tabletă 3G.

Disponibilitate în stoc:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank