Pareri LeEco Le 2 de la iHunt; cu Helio X20 si 3GB RAM

Pentru azi am să vin cu o parere despre un smartphone care a ajuns să fie foarte popular în ultima vreme și care promite foarte multe. Telefonul este produs de compania LeEco, care recent a susținut o conferință de presă, atrăgând foarte multe priviri asupra planurilor lor de viitor și a dispozitivelor performante pe care le comercializează. LeEco Le 2 este un smartphone apărut recent pe piața din România, ajungând la mai multe magazine online. Eu l-am găsit la preț excelent pe site-ul iHunt.ro, care este în același timp, un importator nou pe țară, aducând doar produse din China. Până în momentul da față, telefoanele LeEco au un impact pozitiv, iar utilizatorii apreciază calitate și performanțele acestora.

Partea cea mai interesantă la acest model LeEco Le 2 este bineînteles, prețul. Telefonul poate fi achiziționat la prețul de 899 Lei, ceea ce din punctul meu de vedere, acoperă foarte multe modele ”arhi-cunoscute” pe plan local. Le 2, se încadrează în zona mid-range, dar din punctul de vedere al specificațiilor cât și a construcției, eu îl pot urca o treaptă mai sus. Pentru cei 899 Lei (preț la reducere de la 1.399 Lei), eu zic că ai parte de un smartphone ”de top”, cu specificațiile la zi, gen 2016 și design elegant.

Ce anume imi place la LeEco Le 2 ?

Acum câteva zile am văzut pe viu telefonul la un coleg de facultate. El l-a cumpăarat direct de pe un site din China, iar transportul a durat 2 săptămâni și ceva. Am avut ocazia să navighez aproximativ 3-4 ore prin meinul său și pot să vă spun că este foarte ok. Sincer mă așteptam ca partea software să fie la ”pământ”, deoarece LeEco este o companie tănără și la început de drum. totul merge fluent, exact după cum spun și specificațiile: Helio X20 și 3GB RAM + Mali T880. Din nou fac comparație cu Meizu MX5, dar totuși eu aș merge pe Le 2, fiindcă am simțit ceva mai bun. leco

Pe partea de construcție, Le 2 mi s-a părut la fel de bun ca si MX5. Am observat totuși că telefonul stă ceva mai bine în mână și dă un feeling de premium; oarecum mai bine finisat și mai rotunjit; solid și bine inchegat. O chestie pe care eu o apreciez foarte mult și pe care o pun în balanță foarte mult, atunci când sunt nevoit să aleg un smartphone. Senzorul de amprentă funcționează ceva mai rapid decât al meu, dar poziționarea lui nu este potrivită pentru mine; adică nu sunt obișnuit cu senzorul pe spate.

Ecranul este mare și luminos, cu diagonala perfectă, de 5,5 inch și un panel IPS. Are unghiuri foarte bune de vizualizare iar culorile sunt excelente, atât la interior cât și în lumina soarelui. O altă chestie pe care am apreciat-o la acest smartphone, este că vine gata instalat cu Android 6.0 MM; din păcate al meu, are doar  versiunea 5.1. Lansând telefonul cu această versiune, LeEco încearcă să promită multe; adică un posibil update din partea lor, în viitorul apropiat.

Mai adaug ultima parere pozitivă și anume: Le Eco Le 2 are USB Type-C și un acumulator de 3.000 mAh. Din spusele colegului meu, bateria rezistă cel puțin o zi, la modul în care el îl folosește.

Ce anume nu imi place la Le 2 ? 

Poate o să ziceți că acest articol este doar pentru ca acest smartphone să fie cumpărat, dar nu este așa. Singurul aspect neplăcut pe care îl am pentru acest smartphone, este următorul: pe toată marginea display-ului, telefonul are acea zonă ”neagră” care ascunde într-un fel întinderea acestuia. La un background negru, ai impresia că telefonul are margini extrem de subțiri, dar pe un background alb, observi ușor că acesta nu este chiar atât de ”edge”.

Desigur, această chestie ”black” este tot mai des întalnită la majoritatea telefoanelor din China și nu numai. Producătorul încearcă să atragă cumpărătorul cu această chestie și îl face să creadă că are un ecran ”edge to edge”. Probabil prietenul meu deja s-a obișnuit cu aceasta, dar mie pur și simplu nu îmi place. Acesta ar fi singurul punct negativ pe care îl atribui lui LeEco Le 2. Probabil și prețul lui, care a intrat pe partea negativă la iHunt ! : )

Merită să dai banii pe LeEco Le 2 ?

Din start eu îți zic că poâi să dai banii liniștit pe el. Telefonul nu face parte din categoria ”cheap, made in China”, ci ”Premium, made in China”. Pentru cei 899 Lei, telefonul îți oferă mai tot ceea ce ai putea să îți dorești de la un telefon din categoria lui. Ai de toate; specificații puternice și un pachet solid de metal. Eu îți recomand să îl comanzi de la ihunt, deoarece au cel mai bun preț de pe piață, momentan. Poți accesa orice link de afiliere din acest articol, care te va duce direct spre telefon !

  • Pret iHunt.ro pt. LeEco Le 2899 Lei * la reducere

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank