Pareri HostVision – servicii foarte bune

Multă lume se plânge de calitatea hosting-ului pe care l-a ales din anumite motive. Primul motiv pentru care alegi un pachet de hosting, este preţul. Cu cât acesta este mai ieftin, cu atât este mai prost. Aici vorbim deja despre anumite firme de hosting care păcălesc cumpărătorii, deoarece hostează mai multe pachete pe un singur server. Aceasta dulce la o viteză scăzută a site-ului şi dacă apar unele defecţiuni, vor avea de suferit toţi.

ho

Eu am căutat de foarte mult timp un serviciu bun şi de calitate, iar la HostVision l-am găsit pe cel bun. Preţurile sunt acceptabile, iar serviciul mi-a fost instalat în aproximativ 15 minute. Am ales un pachet de hosting ce trece de 5 Euro pe lună, deoarece aici beneficiam de un spaţiu de stocare suficient şi pot pune pe acesta 5 domenii, la alegere. Am folosit şi partea de inregistrare a domeniului tot de la ei, iar totul a decurs foarte bine. Vezi aici lista întreagă de preţuri pentru toate serviciile oferite de ei. (am beneficiat si de o reducere pe 4 luni)

Singura problemă pe care am avut-o cu ei, este că am modificat ceva la tema folosită şi s-a modificat ceva în fişierul index.php şi siteu-ul nu a mai funcţionat. Am apelat la serviciul de ajutor şi asistenţă, iar problema a fost remediată de îndată. Am avut şi alte tipuri de întrebări pe care le-am pus celor de la asistenţă şi mi-au răspuns frumos şi liniştit. Cu toate acestea, HostVision este o firmă de hosting foarte bună, care îţi asigură o viteză de upload mare şi per total oferă servicii de foarte bună calitate. Eu îţi recomand ca viitorul domeniu sau viitorul server să îl faci la ei.

Comments

 1. By Daniel

  Reply

  • Reply

 2. By Ionuț Popică

  Reply

 3. By Maxim

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank