Pareri despre noul Samsung GALAXY J7 2017

Samsung continuă lansarea de noi modele de telefoane mobile din seria J, iar cel mai nou din clasa lui este Galaxy J7 2017. Acum câteva zile prietena mea și-a cumpărat acest J7 2017 și m-am gândit să scriu pe scurt câteva păreri la nici 4 zile de la achiziționare. Telefonul este disponibil la majoritatea magazinelor online din țară, iar prețul este aproximativ uniform. J7 ”07 face parte din gama mid-range de la Samsung, care de la an la an se îmbunătățește pentru a face valului de telefoane cu nume mai puțin cunoscut și care au specificații tot mai bune, la prețuri mici. Samsung a simțit acest lucru și a lansat anul acesta noul J7 2017 în ideea de a vinde un produs bun la preț bun și cu specificații foarte bune.

La capitolul specificații, Galaxy J7 2017 stă foarte bine; upgrade-ul față de versiunea de anul trecut este mult mai bună. Avem un procesor Octa-Core la 1,6 GHz, pe un chipset Exynos, model 2016. Pe lângă acestea, avem 3 GB memorie RAM și un chipset grafic Mali T830 MP1, care și el la rândul lui este de generație bună. Această combinație hardware, clasează telefonul pe primele locuri în categoria mid-range, detronând multe modele cu brand mai puâin cunoscut. Din ceea ce am văzut eu, telefonul se mișcă foarte bine, poți deschide multe aplicații și să le rulezi când dorești, adică face multi-tasking foarte rapid și bine, poate rula orice tip de joc și toate fără să se încălzească prea tare.

Pe partea software, J7 07 vine echipat cu Android 7.0 Nougat, cu posibil update foarte curând la Android Oreo; o chestie de care trebuie să ții cont când alegi un smartphone bun. Totul se mișcă fără lag, fără buguri și alte probleme; uneori ai senzația că ai în mână un Galaxy S7, la cât de bine se mișcă. Nici nu mă așteptam să se miște atât de bine. La acest capitol, cei de la Samsung au realizat o chestie foarte bună, rezultând un smartphone rapid, stabil și ușor de folosit.

Probabil cel mai plăcut aspect pe care l-am observat la acest model, este partea de construcție și design. Din nou, parcă ții în mână un S7, Arată superb, cu margini subțiri pe lateral, ceea ce exprimă un design demn de anul 2017. Telefonul este construit în totalitate din metal, furmos finisat și de care te vei putea bucura ori de câte ori îl vei ține în mână. Are grip bun, puțin alunecos dacă nu ești atent. Grosimea de 8 mm nu se observă chiar deloc, fiindcă spatele este ușor curbat, iar sticla pe față este și ea ușor curbată pe margini. Combinând toate la un loc, pot spune că este un smartphone foarte reușit, cu design excelent, construcție premium și foarte rapid.

Din punctul de vedere al prețului, pot spune că Galaxy J7 2017 are un raport preț/calitate excelent și îl recomand cu mare încredere. Dacă vrei un smartphone nou, cu specificații bune, la preț accesibil, cred că J7 2017 este cea mai bună alegere. Tot la acest preț, poți alege alt smartphone de brand gen Xiaomi, Meizu, Lg sau altele, dar la care nu pulsează partea de design, atât de mult cât pulsează la acest J7. Este absolut foarte frumos și te va cuceri pe moment. Stă foarte bine în mână, iar acele muchii subțiri îți vor plăcea la maxim.

Cât despre partea de protecție, J7 2017 vine echipat cu o sticlă rezistentă, dar pe care va trebuii să o protejezi cu o folie de sticlă. Îți recomand această folie și această husă. Cred că azi am să comand și eu o husă +folie pentru prietena mea, fiindcă merită protejat. Prețul la huse pentru Galaxy J7 2017 nu este mare și nu strică să ai grijă de el. Le poți cumpăra direct cu telefonul și scapi de un al doilea transport. Pentru comenzi, am făcut recomandările de mai sus, de la diferite magazine; poți accesa orice link pentru a vedea care este cel mai mic preț la J7 2017, online.

Comments

 1. By Edi

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 2. By Adi

  Reply

 3. By Mirabela

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 4. By TIGER XP

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 5. By Eugenia

  Reply

 6. By Cristi.M.

  Reply

 7. By Irina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank