Pareri despre noul Galaxy Core Prime de la Orange

De curând am trecut pe la Orange Shop cu intenţia de a vedea ce telefoane noi au mai expus. Printre ele, un afiş mare cu Galaxy Core Prime mi-a atras atenţia, deaorece era la ofertă foarte bună; mai exact costa undeva la 40 Euro cu un abonament de 14 Euro, ceea ce mi s-a părut acceptabil pentru buzunarul oricăruia. Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să găsesc telefonul expus şi să văd dacă chiar merită să îl achiziţionezi.

La prima vedere, am observat că telefonul seamănă foarte bine cu mai toate modelele din seria Galaxy, ceea ce ar fi plăcut pentru o persoană care îşi doreşte un smartphone arătos. Următorul pas a fost inspecţia la suprafaţă; mai exact la materialele folosite de Samsung. La partea spate am remarcat capacul spate din plastic asemănător cu cel de pe S4 mini; rama din plastic acoperită cu o culoare ce imită metalul şi o imbinare clasică a acesteia cu ecranul. Totul pare să fie bine pus la punct, deoarece telefonul este solid, se simte bine în palmă şi în acelaşi timp este suprinzător de uşor. Potrivit specificaţiilor, Core Prime are doar 130 grame. Nimic special de remarcat la partea de design şi construcţie; un telefon din plastic, arătos şi la preţ bun.gs

La partea de soft, am remarcat aceeaşi interfaţă încărcată puţin prea mult pentru ceea ce poate acest Core Prime, dar care se mişcă acceptabil. Am intrat puţin pe internet, cu opţiunea 4G activată şi am rămas puţin surprins la cât de rapid se încarcă paginile web. Nu l-am testat în jocuri deoarece nu prea am avut mult timp, dar pot să vă spun că telefonul se miscă bine intre aplicaţiile gen Facebook, Twitter, Instagram şi altele. Cu alte cuvinte, telefonul nu prea se încadrează în lista celor care vă doriţi un smartphone pe care să vă jucaţi fără nici o problemă, orice joc. (pentru asta, încearcă un high-end smartphone)

Pe final, trebuie să mai menţionez că mi-a plăcut camera frontală de 5MP cu unghi larg, numai bune de facut selfie-uri bune; cred că mi-am făcut vreo 5-6 poze şi le-am lăsat pe telefon. Chiar mi-a placut faptul că Samsung a ales o cameră frontală foarte bună pentru un asemenea smartphone, zic eu buget. Dacă eşti hotărât să îţi cumperi acest smartphone, intră pe Orange.ro, fă-ţi un cont şi pune comanda online, deoarece au un discount de 20-50 Euro (exculsiv pentru comanda online) şi mai primeşti o baterie externă cadou. Livrarea se face în cel mult 3 zile, deci nu ai mult timp de aşteptat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank