Panou decorativ 3D ?

Ai auzit până acum de panouri decorative 3D? Eu cel puțin nu am auzit și nici nu cred că am văzut așa ceva în nici un apartament. Ei bine, acest nou tip de decorațiune interioară este disponibil acum și în românia prin intermediul celor de la XT Deco. Navigând pe site-ul lor oficial vei putea găsi diverse modele de panouri decorative 3D, la diferite dimensiuni și cu foarte multe forme 3D.

După ce am răsfoit puțin catalogul respectiv, m-am gândit să îmi comand și eu un pachet de panouri 3D, pe care am să îl montez pe un perete din cameră. Din cele afișate pe site, am ales modelul ”Tetris” 3D care s-ar potrivi perfect în zona televizorului, mai exact în spatele acestuia. Conform celor scrise despre panouri, acesta se pot vopsi în orice culoare doresc eu și sunt de tip organice, adică nu prezintă materiale dăunătoare, care pot acționa în timp. La început am să păstrez culoarea inițailă, după care voi face niște teste pe calculator, pentru a găsi o culoare mai potrivită, care să se asorteze cu camera mea.

Cât despre panourile în sine, acestea vin într-un pachet care conține 12 panouri, fiecare cu dimensiunea de 50/50cm. Suprafața totală acoperită de panourile din pachet este de 3 metri pătrați, suficient pentru ceea ce îmi trebuie mie. Rămâne de văzut dacă aceste se vor îmbina bine și cât de rezisntente sunt în timp. Plăcile 3D se montează cu ajutorul unui adeziv de lipire tip silicon, care este disponibil tot la XT Deco, la 32 Lei bucata. Recomand achiziționarea a 2-4 tuburi de adeziv, deoarece ai nevoie pentru a fixa bine, plăcile.

După ce voi pune comanda de la ei, voi reveni cu păreri despre acest nou tip de panouri decorative 3D ! Între timp, poți să comanzi și tu un pachet de aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank