Overmax prezinta noul smartwatch Touch 2.1, cu un design nou si elegant

touch21_post_overmax_1ENOvermax Touch 2.1 este un dispozitiv perfect pentru fanii solutiilor mobile. Nu numai ca este un ceas, dar, de asemenea, poate actiona ca un kit hands-free si va permite sa utilizati Internetul sau sa primiti mesaje si notificari de apeluri de pe smartphone.

Multumita cititorului de cartela SIM, Touch 2.1 poate fi utilizat ca un dispozitiv independent.

  • Certificarea IP67 asigura rezistenta la apa a dispozitivului pana la 10 metri adancime, astfel putand sa-l utilizati fara griji sub apa.

Din moment ce are functia de monitorizare a somnului, Overmax Touch 2.1 poate fi util si sa ramana cu tine, chiar in timp ce dormi. Multumita slotului de cartd SIM incorporat, veti putea sa il utilizati ca pe un dispozitiv independent si sa navigati pe Internet sau sa efectuati apeluri telefonice. Cand este asociat cu un smartphone, va permite sa vizualizati toate mesajele si notificarile de apel. Cu camera de 1.3 Mpx veti putea capta intotdeauna cele mai importante momente la o calitate buna, in timp ce certificatul IP67 garanteaza rezistenta la apa de pana la 10 metri adancime.

Touch21_03(2)_PR

Tehnologie

NOTIFICARI

Asociati Touch 2.1 cu un smartphone pentru a primi toate mesajele si notificarile de apel pe smartwatch.

CAMERA

Touch 2.1 este echipat cu o camera de 3 Mpx oferind posibilitatea de a capta toate momentele si detaliile importante la o calitate buna.

SLOT CARD MICROSIM

Multumita slotului de card MicroSIM si a unui modul de telefon incorporat, Touch 2.1 poate fi utilizat ca un kit hands-free. Daca SIM-ul permite o conexiune la Internet veti putea sa utilizati smartwatch-ul pentru a naviga pe web.

REZISTENTA LA APA

Certificarea IP67 asigura rezistenta la apa de pana la 10 metri adancime. Prin urmare, il puteti folosi in mod liber de exemplu in timp ce inotati in piscina!

Specificatii:

Sistem Overmax Touch
CPU (procesor) MTK6260A
Tip ecran Ecran tactil TFT
Dimensiune ecran (diagonala) 1.56”
Rezolutie 240×240
Memorie 256 MB
Camera 1.3 Mpix
Cititor de card micro SD Pana la 8 GB
Transmisie GPRS 850/900/1800/1900 MHz
SIM microSIM
Altele microfon, Bluetooth 3.0, G-sensor, apeluri telefonice, anti-pierdere, notificari mesaje, pedometru, navigare web, rezistenta la apa de pana la 10 metri adancime.
Compartimentul bateriei 350 mAh
Greutate Net: 50g, Brut: 205g
Carcasa plastic si aluminiu
Culoare Gri + curea neagra
Cutia produsului contine: – un Touch 2.1,
– un cablu + clip de incarcare,
– o surubelnita,
– un manual.

Touch21_01(2)_PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank