Overmax prezinta noua drona X-Bee Drone 5.1

x-beedrone51_post_overmax_1EN-Bee 5.1 vine! Aeronava neagra-portocalie cu un design surprinzator de modern, va ofera oportunitatea unui divertisment incredibil pe cer la care nici macar nu ai visat .

  • Telecomanda cu un display va permite sa vizualizati functiile curente, modurile de viteza si directia zborului, astfel incat sa puteti pilota drona cu o mai mare precizie.
  • In cutia produsului veti gasi toate accesoriile necesare ce va vor permite sa va bucurati de zboruri neintrerupte pe cat de mult posibil.

O NOUA DIMENSIUNE A DIVERTISMENTULUI

X-Bee Drone 5.1 va va introduce intr-o noua dimensiune a divertismentului! Aceasta drona incredibila va ofera pana la 30 de minute de aventuri aeriene extraordinare – realizati cascadorii la 360 de grade si inregistrati din cer videoclipuri minunate! Multumita controlului de la distanta cu display, puteti observa mereu functiile curente, procentul acceleratiei si directia de zbor. In plus fata de drona veti primi, de asemenea,  ceva in plus precum elice, cititor de card SD si un card de memorie de 2GB! Un semnal sonor va informeaza ca nivelul bateriei este scazut pentru ca distractia sa nu fie oprita de un eveniment neasteptat!

Telecomanda lui X-Bee 5.1 afiseaza toate functiile curente si parametrii dronei, precum procentajul acceleratiei, directia de zbor, raza, modul de viteza, nivelul bateriei si starea foto sau video.

  • CALIBRARE INTELIGENTA

Pentru a face operarea dronei mai usoara si mai rapida, calibrarea manuala a fost inlocuita cu cea automata.

  • O GAMA LARGA DE ACCESORII

X-Bee Drone 5.1 vine cu o gama larga de accesorii incluse, precum 8 elice de rezerva, 3 baterii, 2 incarcatoare, un cititor de card SD si un card de memorie de 2GB.

  • CaMERA 2MP

Cu camera de 2MP veti vedea lumea din perspectiva unor ochi de pasare! Realizati fotografii aeriene uimitoare, inregistrati videoclipuri de la inaltime si stocati-le pe cardul de memorie.

X-beeDrone_51_02_PR

  1. SPECIFICATII:
Giroscop: 6-axe
Durata zborului: Pana la 30 min
Telecomanda: Da, cu display
Cascadorii la 360 de grade: DA
Numar de elice: 4 (+8 de rezerva)
Baterie: 2000 mAh 3,7V
Raza de operare: Pana la 100 m
Camera: DA, 2 MP
Cititor card de memorie: DA
Inregistrare Audio / Video: Da: fisierele sunt salvate in cardul de memorie
Timp de incarcare: 120 min
Alimentare telecomanda: 4 x AAA
Lumini: LED
Altele: Calibrare inteligenta, 2 moduri de viteza, alarma baterie
Diagonala: 56 cm
Constructie: Plastic
Culoare: Portocaliu-negru
Cutia produsului contine: O drona, o telecomanda cu display, 3 baterii, 2 incarcatoare USB, un card SD de 2GB, un cititor de card SD, 12 elice, 4 suruburi, o surubelnita, 2 skiduri de aterizare, 4 protectoare de elice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank