Overmax prezinta bratara Touch Go 2.1 – accesibila si bine echipata

Smartband Touch Go 2.1 este o alegere excelenta pentru oamenii activi care cauta o bratara inteligenta si confortabila pentru incheietura mainii, cu o varietate de caracteristici pentru sport.

  • Ecranul tactil si o gama larga de functii utile ale lui Touch Go 2.1 va permit sa profitati pe deplin de capacitatile sale!
  • Acum, puteti primi mesajele si notificarile de apel direct pe Touch 1.1 chiar si in timpul exercitiilor! Nu va mai trebui sa verificati smartphone-ul de fiecare data pentru a nu rata ceva important.

touchGO21_post_overmax_3EN

CONFORT SI FUNCTIONALITATE

Touch Go 2.1 nu este doar o bratara obisnuita cu caracteristici sport precum pedometru sau contorizarea caloriilor arse. Touch Go 2.1 este mai mult decat atat! Multumita designului rezistent la apa (pana la 1 metru adancime) o puteti folosi fara griji in timpul antrenamentelor din piscina. Banda inteligenta va va atentiona de asemenea cand primiti mesaje noi si apeluri pe smartphone. Mai mult, unele sisteme de operare si unele telefoane inteligente suporta caracteristica ce va permite sa vizualizati continutul mesajului sau numele apelantului, direct pe bratara inteligenta.  Ecranul tactil asigura o utilizare rapida si confortabila. Dupa asocierea cu un smartphone, Touch Go 2.1 va permite de asemenea sa controlati declansatorul camerei. O puteti folosi de asemenea ca pe o alarma de ceas sau pentru monitorizarea somnului si multumita functiei anti-pierdere nu va veti mai pierde smartphone-ul niciodata.

touchGo21_02_PR

  1. Tehnologie
  • DESIGN MODERN
    Touch Go 2.1 a fost realizata pentru a va oferi un confort exceptional. Este mica, usoara si stilata – un complement excelent la stilul tau preferat. Mai mult, Touch Go 2.1 vine cu 3 mansete colorate – una neagra, verde si portocalie.
  • NOTIFICARI MESAJE

De fiecare data cand veti primi un nou email sau SMS pe telefon, veti primi si o notificare pe smartband. Touch 2.1 afiseaza de asemenea numarul sau numele apelantului si primele 25 de caractere ale mesajului.
(Caracteristica este suportata de cele mai noi versiuni de Android)

  • PEDOMETRU

Aceasta caracteristica va permite sa contorizati numarul de pasi pe care il faceti, distanta parcursa si numarul de calorii arse, chiar si intr-o zi obisnuita de munca.

  • TOUCH SCREEN

Touch 2.1 este prima bratara inteligenta Overmax cu un ecran tactil convenabil care poate fi “trezit” prin miscarea incheieturii mainii.

Specificatii

Sistem: Overmax Touch
CPU:
Tip ecran: OLED
Dimensiune ecran (diagonala): 0.91”
Rezolutie: 128 x 64
Memorie:
Baterie: Li-on 75mAh
Dimensiuni: 46×18.7×7.9mm
Greutate: 16g
Carcasa: Plastic
Altele: Benzi interschimbabile, colorate (una neagra, verde si portocalie)
Incarcare la portul USB al unui calculator
Miscare din incheietura pentru activarea ecranului

Notificari mesaje si apeluri

Alarma ceas
Monitorizare somn

Pedometru

Anti-pierdere

Controlul declansatorului camerei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank