Overmax lanseaza tableta Qualcore 1020 echipata 3G si cu un ecran de 10″

Qualcore 1020 3G este versiunea mai buna si mai noua a dispozitivului bine-cunoscut si apreciat, Qualcore 1010. Modemul 3G si ecranul confortabil de 10-inch va permit sa navigati cu usurinta pe Internet in orice circumstante.

  • Castigati acces rapid la Internet prin modemul 3G LTE.
  • Bucurati-va de o calitate inalta a imaginii cu ecranul de 10-inch.

Q1020_3G_razem1_PR

CAMARAD MULTIFUNCTIONAL

Qualcore 1020 3G ofera acces la Internet si multumita functiei Dual SIM cu optiune pentru telefon, puteti folosi tableta ca pe un smartphone si sa trimiteti mesaje text sau sa efectuati apeluri telefonice fara a fi nevoiti sa va opriti din munca. Modemul 3G va permite sa utilizati un Internet de mare viteza oferit de furnizorul de retea la alegerea ta – nu va mai trebui sa cautati dupa retele WiFi disponibile pentru a verifica ultimele stiri sau pentru a primi email-uri.

10″ DE EFICIENTA

Ecranul de 10-inci HD ofera o utilizare confortabila a tabletei chiar si atunci cand afiseaza imagini detaliate sau priviti videoclipuri la calitate inalta. Multumita tehnologiei IPS, reproducerea culorilor, contrastul, precum si calitatea imaginii raman neschimbate la orice unghi de vizualizare. In ceea ce priveste dispozitivele cu ecrane mari, necesitatea unei baterii durabile este foarte importanta. Qualcore 1020 3G a fost echipata cu o baterie de 5200 mAh, astfel incat sa puteti fi siguri de functionarea eficienta a dispozitivului.

Ecranul mare a fost realizat cu grija si atentie la detalii pentru a oferi o calitate excelenta a imaginii, indiferent de ceea ce doriti sa priviti.

  • INTERNET 3G
    Modemul 3G si slotul pentru cartela SIM va permit sa utilizati Internet mobil prin retelele GSM. Nu va mai trebui sa va faceti griji pentru aria de acoperire WiFi atunci cand doriti sa verificati stirile sau email-urile.

DUAL SIM

  • Modulul Dual SIM va permite sa utilizati tableta ca pe un smartphone, oferind in acelasi timp spatiu pentru o cartela SIM a singurului Internet gratuit in Polonia.
  • BATERIE DURABILA
    Bateria de 5200 mAh cu o reincarcare rapida ofera performante eficiente si de lunga durata pentru dispozitiv.

Q1020_3G_back_side_PR Qualcore10203G_FrontSide_PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank