Overmax lanseaza o noua tableta 3G – Qualcore 7021

Qualcore 7021 3G este cea mai recenta tableta din linia Qualcore cu modem 3G incorporat ce ofera acces rapid si comod la Internet, oriunde v-ati afla. Datorita modulului DualSim puteti opera cu lejeritate doua cartele SIM simultan! Echipati primul slot de card cu cartela dumneavoastra telefonica , iar pe cel de-al doilea slot cu cartela singurului Internet gratuit din Polonia si utilizati noul dumneavoastra Qualcore 7021 3G pe post de smartphone!

  • Multumita modulelor 3G si DualSim veti putea fi mereu in legatura cu familia si prietenii.
  • Conectorul OTG incorporat va permite sa conectati dispozitive aditionale, precum un card de memorie.

Qualcore7021_3G_KV_en

 

Cu ecranul sau de 7 inch, Qualcore 7021 3G este un dispozitiv deosebit de usor de manevrat. Datorita excelentei reproduceri a culorilor si a unghiurilor largi de vizibilitate, nu va veti mai putea opri din a vizualiza clipurile video sau fotografiile realizate cu camera sa incorporata de 2MP. Stocati toate fisierele media in cardul de memorie de 8 GB incorporat si impartasiti-le cu prietenii dumneavoastra cu ajutorul accesului nelimitat la Internet! Nu va veti mai putea desparti de noul dumneavoastra Qualcore 7021 3G avand in vedere ca de acum il puteti folosi si pe post de smartphone!

OV-Qualcore70213G

3G incorporat

Nu numai ca modemul 3G incorporat va ofera conectare la retea oriunde, dar va permite si sa folositi tableta pe post de telefon. Primiti  email-uri, descarcati clipuri video, sunati-va prietenii, trimiteti SMS si sustineti o conferinta video – toate acestea folosind un singur dispozitiv!

Android 4.4

Android 4.4 este o garantie a vitezei si a stabilitatii. Eficienta si fiabilitatea deosebita a tabletei pot fi evidentiate nu numai utilizand Internetul, ci si in timul rularii celor mai avansate jocuri.

GPS

Multumita modulului GPS incorporat, soferii pot gasi cu usurinta drumul cel mai potrivit, ajungand astfel cat mai rapid si mai in siguranta la destinatie

Din punctul meu de vedere, aceasta tableta iti ofera posibilitatea de a inlocui un smartphone, iti ofera o experienta in utilizare foarte placuta, datorita sistemului de operare Android 4.4 KiaKat ;i care are specificatiile evidente pentru o tableta de acest gen. Probabil in curand am sa o primesc in teste, pentru un review complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank