Overmax anunta noul Smartwatch Touch 1.1

touch11_post_overmax_3ENCeasul inteligent Touch 1.1 este o alegere perfecta pentru toti impatimitii dispozitivelor electronice!   Nu numai ca va va arata data si ora curenta, dar va va face viata de zi cu zi mai usoara.

  • Multumita ecranului tactil si unei game largi de aplicatii, veti fi capabil sa folositi 100% din caracteristicile si abilitatile lui!
  • Acum, puteti primi mesajele si notificarile de apel direct pe Touch 1.1! Nu va mai trebui sa verificati smartphone-ul tot timpul pentru a nu rata ceva important.

INTELIGENT CU ORICE OCAZIE

Touch 1.1 nu va arata doar data si ora curenta, dar de asemenea iti va contoriza activitatea si iti va permite sa vezi notificarile telefonului. Acum, de fiecare data cand vei primi un mesaj sau un telefon, de asemenea vei putea primi o notificare pe ceasul inteligent. Nu va mai trebui sa verifici telefonul pentru a nu rata ceva. Mai mult, acum iti poti masura numarul de pasi facuti zilnic si distanta parcursa – toate acestea cu conversia automata a numarului de calorii arse. Designul modern asigura ca ceasul este ideal potrivit atat pentru sport cat si pentru scopuri de afaceri.

  • DESIGN MODERN
    Ceas inteligent realizat special pentru tine! Designul modern si versatil  face ca ceasul inteligent sa fie o alegere ideala pentru iubitorii de tehnologie inteligenta – perfect pentru orice ocazie.
  • NOTIFICARI MESAJE

De fiecare data cand primiti un nou email sau SMS pe telefon, veti primi o notificare si pe smartwatch. Notificarile sunt de asemenea suportate si de aplicatii precum QQ, WeChat, Skype, WhatsApp etc.

  • PEDOMETRU

Aceasta caracteristica va permita sa contorizati numarul de pasi pe care ii faceti, distanta parcursa si numarul de calorii arse, chiar si intr-o zi obisnuita de munca.

  • MONITORIZAREA SOMNULUI

Monitorizarea somnului poate lucra si ca alarma de ceas, in timp ce inca monitorizeaza timpul si calitatea somnului tau.

39720194_l(touch11)

  1. SPECIFICATII:
Sistem: Overmax Touch
CPU: MTKMT2501
Tip ecran: TFT
Dimensiune ecran (diagonala): 1.54″
Rezolutie: 240×240
Memorie:
Baterie: 230 mAh
Dimensiuni:
Greutate:
Carcasa: Plastic si aluminiu
Altele: MicroUSB
Microfon
Vibratii
Anti-pierdere

Monitorizare somn

Pedometru

Notificari mesaje

Jurnal de apeluri si contacte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank