ORIGIN, de Jennifer L. Armentrout la Editura LEDA ( 50% REDUCERE )

O noua carte s-a lansat la Editura LEDA in aceasta luna. ORIGIN, cartea a patra a seriei LUX de Jennifer L. Armentrout merita sa ocupe un coltisor din biblioteca dumeavoastra. Urmariti continuarea povestii de dragoste dintre seducatorul extraterestu Daemon si pamanteanca Katy. Cititorilor, pregatitiva de o aventura plina de peripetii si suspans, care va va face sa devorati fiecare pagina citita. Cu aceasta carte, Armentrout s-a intrecut pe sine insusi.

“După raidul reuşit, dar cu final dezastruos de la Mount Weather, Daemon se confruntă cu imposibilul. Katy a dispărut. A fost luată. Totul se reduce acum la găsirea ei. Trebuie Daemon să distrugă pe oricine îi stă în cale? Imediat. E nevoie să ardă din temelii întreaga lume ca să o salveze pe Katy? Bucuros. Să expună în faţa tuturor rasa extraterestră? Cu plăcere.

Tot ce poate face Katy e să supravieţuiască.

Înconjurată de duşmani, singurul fel în care Katy poate rămâne în viaţă e să se adapteze. În definitiv, există lucruri în Daedalus care nu par chiar atât de nebuneşti, dar scopurile grupului sunt înfricoşătoare, iar adevărurile pe care le rostesc ei cu atât mai tulburătoare. Cine sunt de fapt tipii răi? Daedalus? Oamenii? Sau luxenii?

Împreună, pot înfrunta orice.

Dar cel mai periculos duşman fusese acolo mereu, iar când adevărurile sunt descoperite şi minciunile date în vileag, de partea cui se vor găsi Daemon şi Katy?

Şi vor mai fi vreodată împreună?”

Ba mai mult, cartea o puteti cumpara din stoc la Libris cu 50% reducere! Poti pune comanda accesand cele doua link-uri de afiliere. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank