Orange organizeaza Black Friday pe 17 Noiembrie 2017

Unul din cele mai mari magazin de telecom din țară, organizează pe data de 17 Noiembrie mult așteptatul eveniment Black Friday. Față de alte magazine, aceștia organizează evenimentul atât onlin pe siteul Orange.ro cât și offline, cu oferte direct în magazine; pentru a scăpa de coada din magazine, eu recomand să verifici oferta online.

Ceea ce este mai special la acest Black Friday organizat de Orange, este că el nu durează doar o zi, ci durează mai multe; mai exact, Orange are Black Friday până pe 29 Noiembrie, timp în care diferite categorii de produse vor fi la diferite reduceri. Totuși cea mai importantă zi de BF este cea din data de 17 Noiembrie, când toate magazinele online vor afișa ofertele cu reduceri foarte mari.

Dacă țin bine minte, anul trecuti cei de la Orange au avut oferte foarte bune de Black Friday, care au constat în reduceri substanțiale la abonamente singure + reduceri foarte bune la telefoane premium, achiziționate cu abonamente.  Pe lângă acestea, ceasurile smart vor fi la o reducere bună și aici aștept cu nerăbdare să văd cât se va reduce FitBit Ionic. Reducerile vor fi aplicate la mai toate produsele afișate de pe site.

O reducere foarte bună sau chiar o promoție va fi și la pachete de internet Home cu firbă optică sau internet mobil, pe care ți le recomand cu încredere.

Tot ce trebuie să faci este să verifici din timp ofertele acuale, prețurile actuale și să vezi dacă se merită sau nu să cumperi de la Orange de Black Friday, ceva telefon cu abonament sau un pachet de servicii simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank