Orange oferă internet+tv+mobil la doar 8 Euro

Orange devine din ce în ce mai cunoscut pe partea de servicii fixe pentru casă, cu ofertele pe care le are pe piață. În același timp, acesta a crescut datorită calității serviciilor de fibră, televiziune și mobil pe care le oferă, deja multor clienți din întreaga țară. Eu am scris deja un articol despre calitate serviciilor oferite de orange, în special cel de internet, de care sunt interesat. Poți citi acel internet despre calitatea internetului la Orange aici.

Cea mai recentă oferta Orange în materie de servicii de internet +tv + mobil, este oferta cu 8 Euro. Această ofertă conține un abonament simplu, în care ai toate cele 3 servicii. Pe partea de internet, Orange oferă o bandă de 300 Mbps download și 150 Mbps upload; pe partea de TV oferă 54 de canale incluse, iar pe partea de mobil îți oferă dublu internet pe mobilul tău. Cu toate la un loc, dacă verificăm oferta la alți operatori, observăm că aceștia nu oferă atâtea beneficii la un asemenea pachet mic.

Singura problemă cu aceste servicii Orange, este că acoperirea lor nu este atât de mare; verifică aici acoperirea Orange. Cel mai probabil, doar în orașele mari ai acces la acest pachet de servicii foarte bun, care include dublarea internetului pe mobil. De exemplu dacă ai la ei un abonament cu 10GB internet, acesta ți se va dubla; 20GB.

Din punctul de vedere al instalării, serviciului complet, îți recomand să accesezi linkul de mai sus și să ai puțină răbdare. Desigur, instalarea nu se va face de pe o zi pe alta, ci la un interval de câteva zile bune. Eu am discutat cu cei de la instalare și mi-au zis că au foarte mult de lucru, iar pe teren sunt peste 15 echipe care se ocupă doar de montarea serviciilor.

Dacă vrei internet mai rapid, poți alege cu doar 1 euro în plus, o ofertă mai bună de internet. La fel și pentru TV, pentru doar ! Euro poți alege un pachet mai mare de canale, care include și canale HD. Transmiterea pentru TV se face atât prin cablu cât și prin reciver HD/satelit. Pentru internet, Orange se ocupă cu firba optică, care estea cea mai bună în domeniu. Oferă și router Wi-Fi pentru un preț extrem de mic sau dacă nu chiar gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank