One Plus X in varianta 3GB RAM disponibil acum la QuickMobile

Noul smartphone lansat recent de compania OnePlus ajunge în premieră pe stocul retailer-ului QuickMobile. Este vorba bineînţeles de versiunea accesibilă prezentată oficial luna trecută şi anume, One Plus X. Varianta disponibilă momentan prin QuickMobile este echipată cu 3GB RAM, slot Dual-SIM şi din păcate doar pe culoarea alb. Desigur, în curând va fi disponibilă şi culoarea negru, pe care mulţi dintre voi probabil o aşteaptă. Începând de azi, One Plus X poate fi comandat în limita stocului disponibil la preţul de 1.699 Lei.

one

Pentru această sumă frumuşică, vei primi un smartphone care are diagonala de 5 inch, o rezoluţie FullHD şi o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3. Mai mult, OnePlus a încercat pe cât posibil să domine categoria mid-range cu acest model şi au deci ca la partea hardware să îl echipeze cu: procesor Quad-Core la 2,3Ghz, chipset Snapdragon 801 şi o memorie RAM de 3GB. Din păcate, doar o singură versiune de 16GB este disponibilă, dar nu trebuie să îţi faci probleme, deoarece telefonul vine echipat cu un slot microSD, cu ajutorul căruia poţi extinde memoria acestuia cu un card de maxim 128GB.

La partea de cameră, telefonul vine echipat cu un senzor principal de 13MP şi unul secundar de 8MP. La partea software, avem Android 5.1 Lollipop cu interfaţa Oxigen OS.one 2

Ceea ce face din acest smartphone să fie aproape cea mai bună alegere din categoria mid-range, este construcţia şi design-ul său. La partea exterioara avem două sticle tip Gorilla Glass cu margini 2,5D, iar la mijloc un şasiu din aluminiu care se completează perfect cu sticla. Totuşi folosirea sticlei pe ambele părţi ne-a arătat până acum, că acestea sunt doar un magnet de amprente şi prezintă un risc mai ridicat, dacă este scăpat pe jos.

Cu toate acestea, One Plus X ne arată că se poate face treabă bună cu un smartphone mid-range, la fel de bună cum se poate face şi cu un device high-end, dar la un preţ mult mai bun. Dacă nu ai un buget suficient pentru One Plus 2 sau eşti fan al acestui brand, eu îţi recomand să te grăbeşti dacă vrei să îl achiziţionezi, deaorece stocul este limitat. Comanda o poţi face chiar de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank