Oktoberfest 2014 la eMag – cele mai bune oferte

oktoberfest 2014 emag

Cea mai populara perioada de reduceri din acest an a inceput de dimineata la magazinul eMag. OktoberFest 2014 dureaza 13 zile in care vei putea gasi reduceri foarte bune la produsele tale preferate. Anul trecut, in aceasta perioada de OctoberFest, s-au vandut peste 500.000 de produse la reduceri. Anul acesta eMag a pregatit un stoc mai mare, iar reducerile pe masura. Pana la marele Black Friday, probabil vom mai avea o campanie de o zi, doua cu ocazia evenimentului Halloween, la sfarsitul acestei luni. Pana atunci, iti recomand sa te uiti peste oferta aici, deoarece este foarte bogata. Ai reduceri de pana la 25% la telefoanele mobile si laptopuri, pana la 45% la electrocasnice si pana al 35% la televizoare.

In total, o reducere de pana la 40% in toata aceasta perioada cat dureaza OktoberFest 2014. Am aruncat o privire mai in detaliu asupra reducerilor si am gasit cele mai bune deal-uri pe care le poti face:

Cred ca aceste ar fi cele mai interesante produse aflate la reducere. Oricum toate produsele de la eMag intra la reducere. Asadar poti sa iti cumperi anvelope de iarna cu 10% reducere,  frigidere cu 20% reducere si componente pc cu reduceri de 15%. In tot aceasta perioada, iti recomand sa revii in fiecare zi la eMAg si sa te uiti peste oferta lor. Stocurile se vor epuiza destul de rapid! Trimite acest articol sau dai un share pe Facebook, pentru ca si prietenii tai sa vada ce reduceri sunt la OktoberFest 2014. O perioda buna de timp in care poti sa ai un telefon smart si o tableta la numai 200 Lei. Produsele UTOK sunt bune, iar performantele acestora sunt pe masura pretului – adica cele doua produse sunt de tip entry – level.

Nu uita insa! OktoberFest dureaza din 14 pana in 27 Octombrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank