Oferta pentru cartile noi de la Nemira

Un nou val de carti a aparut in oferta celor de la Nemira, iar pentru voi, iubitorii de carti, au lansat si o mica campanie de reduceri pentru acest nou val – 20% off la  toate titlurile. In total un numar de 35 carti au aparut noi, iar printre ele putem enumera urmatoarele:  Babel de Vladimir Collin, Gestapo de Sven Hassel, Monte Cassino de Sven Hassel, Imparatesele Bizantului de Lyna Garland, precum si alte titluri foarte noi, scrise de autori celebrii.

Eu ma gandesc sa imi comand cartea Portile casei mortilor scrisa de Steven Erikson, care cuprinde cele doua volume fantastice. Cartea beneficeaza de o reducere de 20%, iar pretul este putin mai accesibil si ajunge la 63 Lei. Iti recomand sa te uiti peste toata oferta aici, deoarece vei gasi cu siguranta o carte pe gustul tau. Daca ti-ai comandat ceva carte, lasa un comment mai jos, sa vedem fiecare din noi ce mai citeste.

Cateva critici despre Portile casei mortilor:

(Vol 1)

„O mulțime de călătorii miraculoase, zei și demoni… O poveste densă și complexă… O răsplată splendidă pentru cititor.“

(Vol.2)

„Literatura lui Erikson mă înspăimântă… Acoperă un ținut vast și are o imaginație îngrozitor de fecundă și plină de empatie.“

nemi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank