Obiceiuri și practici care distrug memoria

joc

In acest articol, am sa fixez cateva ideii care ne afecteaza tot mai mult in zilele de azi, in special pe noi, tinerii. Asadar, cu ajutorul doamnei Aurelia Grosu, am reusit sa alegem cele 8 obiceiuri proaste si practici care ne distrug incetul cu incetul memoria. Incepem cu cel mai important aspect:

– învățatul sau cititul superficial.
– Ocuparea minții cu lucruri minore sau neimportante.
– Muzica și programele TV (mesajele subliminale și reclamele).
– Mâncatul când nu trebuie și a ceea ce nu trebuie („pui de somn” după masă, mâncat neregulat, „bombe” calorice cum sunt dulciurile, cartofii prăjiți și alte preparate cu multe grăsimi.

– Dezordinea în casă și activități. Prea multe lucruri planificate într-o perioadă de timp scurtă (autointoxicarea cu informații).
– Prea puține lucruri planificate pe o perioadă de timp lungă (crearea de zone goale sau pete albe pe creier).
– Odihnă prea puțină și neregulată.
– Tristețea, depresia, îngrijorarea, supărarea, viața tensionată și încordată pe termen lung – toate acestea, în timp, reduc capacitățile intelectuale, inclusiv memoria. ® Un adevăr știut care nu este practicat se va pierde.

Recomandarea doamnei Aurelia Grosu: citeste cat mai mult, pentru o minte sanatoasa si agera! Cartile pe care le recomand sunt aici – vezi lista.

*Noua carte scrisa de Aurelia Grosu – ” Esti mai puternic decat crezi” o poti cumpara  la numarul de telefon: 0745.824.897 ,la pretul de 25 lei cu transport inclus in toata tara! ( direct de la autor ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank