Oameni, îngeri și demoni de Lina Moacă – pareri

Willy și Lilly sunt creaturi nepământene încununate cu carismă, inteligență și înfățișări covârșitoare. Când își dau seama că subteranul în care trăiesc este searbăd și lipsit de farmec, aceștia își pornesc goana nebună în căutarea frumosului. Intrând în invazia oamenilor, aceștia încearcă să-și atribuie anumite măști pentru a trece neobservați, însă planul eșuează, magnetismul devenind incredibil. Lucrurile se complică, atracția pentru viață și muritori crește, iar Willwolf, Stăpânul Întunericului intervine într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit. Se încinge o luptă aprigă, plină de suferință.

Va fi tăria unei ființe umane mai presus de forțele supranaturale ale răului?

Părerea mea:

O călătorie mirobolantă în centrul Bucureștiului ce m-a lăsat fără suflu. Am stat lipită de carte zile întregi, ajunsesem să-mi urăsc condiția umană ce are nevoie de odihnă. Cred că la acel timp mi-aș fi dorit să fiu capabilă să citesc în timp ce mă spălam pe dinți, într-atât de electrizant a fost romanul.
M-am surprins căutând cât mai multe informații și interviuri ale autoarei. Nu m-am mirat să găsesc același limbaj visător, rupt din perioada victoriană, pe are l-am regăsit în carte.

M-a surprins plăcut toată acea religie cosmetizată, Geneza Biblică, referirile la evenimente istorice. Acestea i-au dat romanului un aer cât se poate de original și ademenitor.
Mi-a plăcut structura romanului, modul în care fiecare tânără și-a confesat trăirile și greutățile și cum au trecut peste acestea.

Autor:

“Ador cărțile cu toată puterea lor de a împărtăși, de a transmite frecvențe prin cuvinte. Îmi place armonia și caut să o simt în oameni, în tot ceea ce mă înconjoară. Pentru mine lumea este emoție, emoția este viață, viața este culoare, culoarea este lumină, lumina este eternă”- Lina Moacă

Cumpara cartea “Oameni, îngeri și demoni” de la eMAG sau Libris.

sursa: lilis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank