O noua tableta Allview va primi KitKat 4.4.2

Allview pregateste incetul cu incetul, update-uri pentru tot mai multe tablete si telefoane. AStazi a venit randul pentru a primi update la cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KiatKat, la tableta AX4 Nano, care a fost lansata anul acesta in luna Ianuarie.

Probabil ca au ales acest model pentru update, deoarece ea este echipata in special cu modulul 3G si probabil ca s-a vandut foarte bine, iar Allview vrea sa transmita un simplu “multumesc” prin acest update important. Tableta nu are specificatii puternice, dar acest update va aduce imbunatatiri pe partea de “viteza” precum si o stabilitate mai buna.

tablet
Sper ca si alte tablete sa primeasca in curand update la KitKat, iar eu ma gandesc ca cele care vor mai primi acest update sunt: Viva i8 si D8. Restul nu prea cred ca vor mai primi, dar totul ramane la decizia celor de la Allview. Ramai la curent printr-un simplu Like si vei auzi pe viitor ce tablete Allview vor mai primi update la KitKat. Momentan ei au la dispozitie 4 tablete inclusiv AX4 Nano care ruleaza pe KitKat.

Update-ul pentru AX4 Nano la KitKat va fi disponibil foarte curand! Ramai conectat:

sursa: allview via facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank