O biblioteca completa

sven

Probabil ca multi dintre voi au acasa cel putin cateva randuri pe mobila din camera, unde ai putea sa iti asezi cateva carti. Desi nu le citesti, ar fi frumos sa le ai acolo, deoarece orice persoana straina care vine la tine si-ar face o impresie buna despre tine, daca ar vedea ceva colectie de carti asezata frumos pe cateva randuri. Poate ca unii din noi, nu avem la dispozitie o mobila sub forma de biblioteca, iar cartile le depozitam in sertare sau cutii. Cartile ar trebuie sa fie intotdeauna la vedere, fiindca ele reprezinta o parte din personalitatea ta, desigur, daca le-ai citit.

Eu cred ca fiecare ar trebui sa avem o mica biblioteca care sa cuprinda cel putin 10- 15 carti. Chiar daca nu le-ai citit acum, poate pe viitor o sa o faci din urmatoarea cauza: te vei satura de retelele de socializare, ajungi la o anumita varsta, cand tot ce faceai pana atunci, iti va parea banal si vei incerca ceva nou – citesti o carte – in liniste. Desigur, multa lume este obisnuita sa mearga la biblioteca sa citeasca o carte, dar generatia noastra este obisnuita orecum cu retelele de socializare: adica stai acasa, vorbesti cu cine doresti si nu te mai deplasezi din fata monitorului.

bib

Acum nu mai este nevoie sa mergi pana la biblioteca sa iti scoti o carte, fiindca biblioteca veche pe care o stiai tu, s-a mutat in mediul online – o chestie foarte proasta, deoarece omul pierde esenta cartilor. De pe internet, poti sa iti comanzi aproape orice titlu de carte, din aproape toate domeniile. Cu siguranta, acum poti sa iti umplii locurile libere de pe mobila sau din camera cu cateva titluri pe care eu ti le recomand mai jos:

  1. Celebrul autor Sven Hassel – seria completa de 14 romane, printre care indragitele Monte Cassino, General SS sau Legiunea blestematilor.
  2. Stiinta si fictiune prospectiva – colectia Anticipatia, unde autorii sunt preocupati de explorarea prezentului pentru a putea anticipa viitorul.

Cu aceste carti iti vei umple cu siguranta cateva randuri din micul tau spatiu din camera. Iti recomand sa citesti fiecare carte din acestea, iar eu iti promit ca nu te vei satura te povestile intrigante si fascinante, incat le vei recomanda si prietenilor tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank