Noutati la QuickMobile in noul an 2016; telefoane şi gadgeturi

QuickMobile este recunoscut la nivel internaţional ca fiind primul retailer care pune la vânzare cele mai noi gadgeturi din industrie. În România face aceeaşi chestie, fapt ce a dus compania QuickMobile ca fiind prima alegere de cumpărare pentru cei care îşi doresc să deţintă ultimele telefoane mobile apărute. Aşadar, la QuickMobile găseşti tot ceea ce se lansează pentru prima data în USA, China sau oricare altă regiune de pe glob.

Pentru acest început de an nou, care a debutat cu CES 2016, care la rândul lui nu a impresionat prea mult ăn materie de telefonie mobilă, QuickMobile are afişate pe site-ul lor următoarele telefoane si gadget-uri din 2016:

  1. Samsung Galaxy A5 2016 – este noul smartphone din seria A lansat anul acesta, care aduce un nou aer clasei mid-range cu tendinţe de flag-ship. A5 2016 vine echipat cu un senzor de amprentă plasat pe butonul central, un deisign nou cu margini mult mai subţiri şi o parte hardware îmbunătăţită. Datorită senzorului de amprentă, a apărut şi opţiunea Samsung Pay, care va fi utilă în România undeva la sfărşitul acestui an.
  2. Galaxy A7 2016 – devine astfel cel mai frumos smartphone din clasa sa, cu un design inspirat din flag-shipul actual. La Partea de hardware, acesta vine echipat cu 3GB RAM, un procesor Octa-Core şi un GPU încă necunoscut. La acest model se mai adaugă un acumulator de 3.300 mAh şi o sticlă Gorilla Glass 4.
  3. Asus ZenWatch 2 – noul ceas lansat de Asus anul acesta, care aduce un nou certificat IP67 şi o brăţară metalică de diferite dimensiuni. Specificaţiile acestuia rămân aceleaşi. Singura diferenţă pe partea de conectivitat, unde ZenWatch 2 are Wi-Fi încorporat.
  4. Meizu Metal – probabil nu ai auzit încă de acest smartphone, deaorece a fost lansat doar în China. QuickMobile îl aduce acum pe stoc, pe diferite culori, la un preţ foarte bun. Acesta vine echipat cu cel mai rapid chipset de la MediaTek, Helio X10; 2GB memorie RAM, 16GB memorie internă, un panel IPS de 5.0 inch şi un body metalic foarte frumos. Nu lipseşte nici scannerul de amprentă, care din propria experienţă îţi pot spune că este foarte rapid.
  5. Xiaomi Mi Band –  este celebra brăţară de la Xiaomi, care costă sub 100 Lei. Această îţi monitorizează paşii, somnul şi alte activităţi fizice, legate de sport. Pe lângă aceste funcţii, vei primi direct de pe telefon, notificări de la mesaje, apeluri şi chiar îţi poţi debloca telefonul de la o anumită distanţă.
  6. Xperia Z5 Compact – a devenit de-a dreptul cel mai compact smartphone de pe piaţă la ora actuală. Acesta ascunde un procesor puternic, Quad-Core bazat pe Snapdragon 810, 2GB memorie RAM şi un GPU Adreno 430. La partea din spate avem un obiectiv mare, de 23MP, care poate reda imagini impecabile pe eranul de 4,6 inch.

vezi oferta completa aici – link de afiliere

Acestea ar fi cele 6 gadgeturi pe care QuickMobile le aduce pentru acest an nou 2016. Dacă eşti în căutarea ultimelor tendinţedin lumea “mobile”, eu îţi recomand să alegi cu încredere magazinul online QuickMobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank