Noutati la Nemira – 3 carti cu recomandare

Pentru acest început de lună Martie, am să îţi fac câteva recomandări la capitolul “cărţi noi” care merită să fie citite. Pentru asta am navigat pe noul site al librariei Nemira şi am răsfoit puţin paginile acestui site frumos şi am descoperit că au pe stoc toate cărţile noi apărute de la diverşi autori. Am mai observat că unele din ele au ceva reduceri substanţiale iar despre transport îţi pot spune din propria experienţă, că se face foarte rapid şi la timp. Cărţile sunt bine împachetate şi cu siguranţă nu sunt de o calitate slabă.

ho

Aşadar, pentru luna aceasta eu mi-am făcut o listă cu cărţile pe care am să le comand de la Nemira, în care intră:

  • Manuscrisul găsit la Saragosa, de Jan Potocki *** fantome, calugari, cavaleri, cardinali, talhari, corsari, cersetori, cabalisti, vrajitoare si printese povestesc intamplari picante, vesele si triste, prinsi intr-un labirint al amintirilor si al fantasmelor, al viziunilor poetice si al calculelor matematice. Viata e vis si visul e viata intr-un roman total, in care stiinta, arta si filozofia se contopesc luxuriant. Manuscrisul gasit la Saragosa a invins trecerea timpului si ne fascineaza cu aceeasi forta la sute de ani dupa ce a vazut lumina tiparului. Preţ cu 20% reducere.
  • Jocul lui Gerald, de Stephen King *** In timpul unui joc erotic pervers, Jessie, incatusata de pat, intr-o casa de vara izolata de lume, il loveste pe sotul sau, Gerald, provocandu-i involuntar moartea. In urmatoarele douazeci si opt de ore, Jessie este condamnata sa indure intunericul, teroarea si nebunia, caci gandurile ii vorbesc cu voci incestuoase, cu voci de mult uitate, de mult ingropate, iar strigatului ei ii raspunde o creatura oribila, un chip alb furisat in umbra. Pentru ea, moartea ar fi o binecuvantare. Pret bun, de doar 23,92 Lei.
  • Hotul cunatic, de Hannu Rejaniemi *** Excentricul Jean le Flambeur este un hot postuman. Are stiinta de a fura gandurile si timpul sau obiecte vechi de pe planeta Pamant, aflate acum in posesia aristocratilor din Orasele Miscatoare de pe Marte. In ciuda abilitatilor sale, Jean, ale carui origini sunt invaluite in mister chiar si pentru el, face o greseala si ajunge in Inchisoarea Dilema. Salvat de misterioasa Mieli si nava ei seducatoare, i se ofera o sansa unica – sa isi recastige libertatea si memoria pierduta, daca accepta provocarea de a duce la bun sfarsit o spargere asa cum n-a mai dat niciodata. Preţ cu 20% reducere.

Toate aceste 3 titluri, îţi vor ocupa timpul cu subiecte foarte interesante, pe care trebuie să le împărtăşeşti cu prietenii tai, după ce le vei termina de devorat. Cel mai interesant titlu pe care mi-l doresc acum, este “Hotul cunatic”, care este defapt o carte pe care o aşteptam de multă vreme să apară şi la noi în ţară. Cu recomandare acest titlu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank