Noul televizor OLED 55EA970V de la LG in stoc

smartProbabil cea mai noua tehnologie din lume in domeniul televizoarelor Smart, a ajuns in oferta mgazinului eMag. Aici discutam de preturi foarte mari pentru al doi-lea Smart TV OLED de la LG. Televizor poate fi achizitona chiar acum de la eMag, deoarece il au pe stoc. Modelul 55EA970V face parte din cea mai noua serie de televizoare marca LG. Acesta vine cu un discount de 2.000 Lei si un smartphone LG G3 cadou, inclus in pret. Deci o oferta de nerefuzat pentru cei care isi permit un asemenea televizor.

comanda de la eMag cel mai “tare Smart TV OLED – pret 17.999 Lei

 Prin ce se remarca acest OLED?

Dupa cum stim, tehnologia OLED este cea mai inovatoare chestie pe care o putem gasi pe un televizor la ora actuala. Acesta iti pune la dispozitie o noua structura de aranjare a pixelilor: 4 culori pe fiecare pixe 0 adica culoarea alb, albastru, rosu si verde din care rezulta cel mai mare contrast de culori vazut vreodata pe un televizor. La acest televizor putem sa ii spune “plasma”. Tehnologia OLED mai aduce si cateva din caracteristicile ecranului de tip IPS si anume – unghiuri la fel de bune din orice pozitie in care il privim.

Tot datorita aceste tehnologii noi, televizorul scapa de plastic din spate si de pe margini in proportie de 75% – adica mai ramane o rama foarte subtire pe margine si o grosime care masoara mai putin de 2 cm. Tot televizorul este asezat pe un stand transparent, care iti da de gandit daca televizorul pluteste sau nu.

tv

Nici functia 3D nu a fost neglijata la acest model, iar cei de la LG au pus ce au avut mai bun in aceasta tehnologie – din care rezulta efecte 3D fara fluctuatii, clare si impecabile. Probabil cea mai buna experienta 3D datorita curburii televizorului, in asa fel incat sa surprinzi orice moment de pe marginea ecranului.

Probabil singurul punct negativ al acestui OLED, este rezolutia 4K lipsa. Dar eu cred ca tehnologia OLED nu este inca capabila sa redea o asemenea rezolutie 4K. Pe viitor, o sa avem si aceasta rezolutii, dar la costuri poate duble sau triple. Per total, cel mai frumos televizor OLED din lume. Stocul este limitat, iar daca te gandesti sa il cumperi, iti spun sa o faci acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank