Noul smartwatch Moto 360 2nd Gen in stoc la QuickMobile – versiuni si preturi

Moto 360 2nd Generation este noul smartwatch lansat de Motorola la IFA 2015, care ajunge în premieră pe stocul celor de la QuickMobile. Moto 360 “2” este cu siguranţă cel mai dotat ceas lansat anul acesta şi chiar cel mai arătos. Retailer-ul QuickMobile aduce atât versiunea de 42mm cât şi cea de 46 mm, pe toate culorile disponibile. Chiar şi pentru genul feminin, care nu prea a avut partea de “culoarea” potrivită, cei de la Moto au lansat culoarea roz, pentru a mulţumi pe toată lumea.

mo

Preţul pentru cea mai accesibilă versiune, cea de 42 mm este de 1.899 Lei, iar cea mai scumpă versiune este cea de 46 mm, disponiblă doar pentru barbaţi, la preţul de 2.499 Lei. Cu aceste preţuri, Moto 360 2nd Gen poate întrece celebul iWatch, deoarece acesta se poate conecta atât la un dispozitiv cu Android, cât şi la unul cu Android. Un punct foarte important atunci când un utilizator de iPhone alege o versiune mai accesibilă pentru un smartwatch, cum este în cazul de faţă.

sm

 

La partea interioară a acestor ceasuri frumoase, avem un procesor Quad-Core  Snapdragon 400, 512MB RAM şi un chipset grafic Adreno 305. Pe partea de stocare şi conectivitate avem, 4GB memorie internă, Bluethoot, Wi-Fi şi o mulţime de senzori noi care garantează un nou standard în observare. Totul este susţinut de un acumulator cu capacitatea de 400 mAh, iar cei de la Moto promit o autonomie de până la 2 zile. Cumpără acum de la QuickMobile orice versiune de Moto 360 2nd Gen, aici.

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank