Noul smartphone de la Kazam va masura doar 5,15mm in grosime

O noua companie din Europe promite sa lanseze cel mai subtire smartphone din lume. Brand-ul care il va aduce din China se numeste Kazam, iar telefonul va fi produs de marea companie din China Gionee. Cam acelasi lucru il fac si baietii de la Allview, care au adus recent aproape cel mai subtire smartphone din lume – X2 Soul, care masoara 5,5 mm in grosime.

Telefonul cu care Kazam spera sa atraga cat mai multe priviri, va fi echipat cu componente hardware putin mai slabe decat le avem pe Allview X2 Soul. Doar ca acest model va fi putin mai subtire decat X2. Inca nu se stie daca Kazam va aduce acest smartphone de doar 5.15 mm in grosime, dar eu ma gandesc la Allview, care putea sa il aduca.

Avem cateva informatii despre specficatiile acestuia: procesor Octa-Core MediaTek, 1GB memorie RAM, 16GB memorie interna, camera principala de 8MP, camera secundara de 5MP, un acumulator de 2.050 mAh si ultima versiune de Android 4.4 KitKat.

La exterior o sa avem parte de o diagonala decenta de 4,8″ si o rezolutie HD 720 cu un ecran AMOLED sau IPS. Mai mult ca sigur cred ca va fi un IPS, daca stam sa analizam putin componentele dupa pret.

Telefonul nu va deapsi pretul de 1.500 Lei, chiar daca va fi lansat de Allview. Probabil echipa de la Brasov ne va face o surpriza frumoasa si vor lansa si la noi in Romania acest model super slim. Posibil sa se numeasca X2 Soul mini.

kazam

sursa: androidcentral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank