Noul Samsung Gear S disponibil la eMAG

 

Gear S este cel mai nou smartwatch lansat de Samsung şi de departe cel mai bine echipat ceas lansat până acum. Modelul Gear S a ajuns astăzi în stocul magazinului eMAG, de unde poate fi comandat începând de astăzi la un preţ foarte bune, pentru un asemenea gadget performant şi nou. Acesta se remarcă printr-un design nou, un ecran curbat şi câteva funcţionalităţi de care avem nevoie în viaţa de zi cu zi.

Pe lângă acest design elegant, Gear S mai are în dotare un ecran curbat AMOLED de 2.0 inch, cu o rezoluţie foarte bună de 360 x 480 px. Densitatea ecranului este foarte bună, pentru ca chiu uman să nu poată distinge aproape nici un pixel, de la distanţa normală la care ne uităm la ceas. Pe langă acest ecran frumos, Gear S are un procesor Dual Core, o memorie RAM de 512MB şi un spaţiu de stocare a datelor de 4GB.gear s

La capitolul conectivitate, acesta dispune de Wi-Fi şi bluethoot, prin care îţi poţi sincroniza foarte uşor datele necesare de pe smartphone pe ceas. Prin surprindere, acesta beneficează şi de modulul 3G, care îţi permite să faci apleuri directe de pe acesta. Avem si sistemul de GPS GLonass, care îţi asigură o poziţionare foarte bună, în timpul în care eşti plecat la alergat sau în locuri în care ai nevoie de aşa ceva.

Pe parte de senzori, acesta are în dotare un senzor de lumină, UV, barometru, compas, accelerometru şi giroscop. Senzorul de lumină era deja un must-have pentru ceasurile deştepte, deoarece la modelele anterioare aveam un consum mare de energie, în lipsa acestuia. Dar pentru acest model, Samsung a decis să pună un acumulator de 300 mAh şi acest senzor esenţial de lumină, pentru o autonomie mai mare.

Totul este construit din materiale foarte atent finisate, şi o curea care poate fi ajustată în funcţie de preferinţele tale. După parerea mea, Gear S este un concurent adevărat a lui iWatch. La acest preţ, ceasul este un best-buy la ora actuală. de la eMAG ai transport gratis acasă şi posibilitatea de returnare fără nici o problemă.

gear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank