Note Edge va fi editie limitata – cate bucati se vor vinde?

 

edgeDupa ce Samsung a anuntat azi, faptul ca Note 4 va fi produs si livrat catre consumatori mai repede decat data fixata inital, a intrat in discutie si subiectul Note Egde. Despre acest gadget revolutinar, cei de la Samsung au decis urmatoarea chestiune: acest model va fi editie limitata, adica se vor produce fix 1 milion de bucati. Pe cand Galaxy Note 4, se va produse in cel mai scurt timp, in peste 10 milioane de unitati.

Aceasta decizie au luat-o datorita tehnologiei de care dispune de acest smartphone si anume: ecranul curbat. Aceasta tehnologie care permite curbarea ecranelor, este deja utilizata pe scara lagra la televizoarele UltraHD si Smart TV. Nu este atat de noua aceasta “tehnologie” dar costurile productiei, presupun cheltuieli mari, iar lucrurile inca nu sunt bine puse la punct, ca de exemplu: de ce ar alege lumea un telefon cu ecran curbat, cand avem deja tehnologia IPS care iti permite sa vezi imaginea corecta aproape din orice unghi, sau alte intrebari de genu.

Telefonul Note Egde este disponibil deja la precomanda si in Romania, datorita magazinului quickmobile, care l-au adus primii. Pretul este putin piperat, iar populatia inca nu se orienteaza spre acest model cu ecranul curbat. Probabil ca pe viitor, vom avea parte de mai multe ecrane curbate, la diferite telefoane mobile. Desigur si tabletele vor prelua aceasta tehonlogie cat de curand. In comparatie cu modelul Note 4, singura diferenta dintre acestea este pe partea de ecran si putin pe partea de design, cu mici modificari.

edge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank