Note Edge si X1 Xtreme mini in stoc la eMAG

Două telefoane de top au aparut de curând pe stocul magazinului eMAG. Este vorba de mult aşteptatele modele de la Samsung şi Allview: Galaxy Note Edge şi celebrul Allview X1 Xtreme mini. Aceste două modele, sunt de departe cele mai innovatoare modele şi în acelaşi timp cele mai greu de achiziţionat la ora actuală. Dar de acum înainte nu mai trebuie să ne facem griji pentru stocul acestora, deoarece eMAG s-a gândit din timp şi a comandat modelele pentru a fi primul magazin online care le are pe stoc.

Samsung Galaxy Note Edge poate fi cumpărat la 3.999 Lei iar Allview X1 Xtreme mini la preţul de 1.249 Lei, cu o reducere de 50 Lei. Edge este disponibil pe culoarea negru şi alb, iar X1 mini este disponibil pe verde şi silver. Puţin din noi vor opta pentru acest green, deoarece culoarea Silver este mult mai elegantă. Probabil un Gold, era mai bine văzut.

note

Pentru Note Edge, amintim ecranul curbat pe o margine; calitatea superioară a materialelor, precum şi clasarea în topul celor mai bune ecrane din anul 2014. La X1 Xtreme mini, amintim densitatea foarte mare a ecranului, construcţia premium şi componentele hardware ce înaltă performanţă şi calitate.

Per total, două telefoane de top, care îşi merită din orice punct de vedere banii. Pentru ambele modele, eMAG îţi asigură transportul gratis la tine acasă, iar dacă nu eşti mulţumit de telefon, îl poţi returna înapoi fără nici o problemă. Stocurile, cred că sunt destul de limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank