Note 4 si Note Edge – rezultate in benchmark

Cele mai puternice smartphone-uri au fost testate deja in benchmark. Prima persoana care a avut acest privilegiu de a testa performantele acestor doua telefoane, a fost din China. Testele au fost facute in cea mai populara aplicatie de benchmark din lume: AnTuTu Benchmark. Singura aplicatie din Play, dupa care poti sa iti masori cu adevarat performantele telefonului tau. Aceasta este pe primul loc in Google Play, deci are un grad mare de incredere.

Sa nu trecem la alt subiect si sa ramanem la rezultate din AnTuTu pentru Note 4 si Edge. Dupa cum stim, cele mai perormante telefoane din AnTuTu si care are cel mai bun scor sunt:  HTC One M8, Xiaomi Mi3/Mi4,  Galaxy S5, si Note 3, precum si restul telefoanelor. Rezultatele acestor doua telefoane depasesc orice scor de pana acum:

  • 47.918 puncte pentru Note Edge
  • 48.285 puncte pentru Note 4

note4 edge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa cum poti observa in imagini, ambele modele scot un scor aproape egal. Singurele diferente sunt pe partea de memorie RAM si interfata. Bineinteles, interfata lui Note Edge este putin mai imbunatatita datorita ecranului curbat, care  a necesitat mai mult atentie. Diferente mari nu sunt nici pe partea de specificatii doar ca: varianta N910C vine echipata cu celebrul Octa-Core si cu chipsetul Exynos 5433. In rest, pentru modelele N910S avem acelasi chipset Snapdrago 805, acelasi procesor grafic Adreno 450 si aceeasi memorie RAM de 3GB. In mare parte, diferente pe partea de viteza si procesare nu va fi aproape deloc. Ambele modele sunt aproape indentice la capitolul benchmark.

sursa: mutantcell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank