Nokia X2 este oficial – poze si specificatii

Astazi, a fost lansat cel mai nou telefon de la Nokia – X2 – adica varianta noua si imbunatatita a lui X1. Acesta aduce un design nou, performante mai bune decat predecesorul si un pret la fel de mic, ca si in cazului lui Nokia X. Specificatiile acestuia sunt destul de bune, iar aici vorbim de un chipset  Snapdragon 200 Dual-Core Cortex A-7 la 1,2GHz, memorie RAM 1GB si o rezolutie a ecranului de 800 x 480 pixeli.

aW1nX1gyXzNNV3RxYUhOa1ptcG9N

Pe langa acestea, Nokia X2 vine dotat cu un ecran de tip ClearBlack care are o diagonala de 4.3″. Imbunatatiri vin si pe partea de acumulator, iar acesta are o capacitate de 1.800 mAh, care promite pana la 4 ore de navigare pe internet in reteaua 3G si pana la maxim 9 ore la o utilizare mai puternica decat medie. Memoria interna este de 4GB si se poate extinde cu ajutorul unui card microSD de pana la 32GB.

aW1nX1gyXzFNV3RxYUhOa1ptcG9N

Dimensiunile acestuia sunt putin mai mari, iar aici vorbim de o grosime care masoara 11.1 mm, o latime de 68,3 mm si o inaltime de 121.7 mm. Pe partea de conectivitate, X2 este dotat cu Wi-Fi, Bluethoot, Jack de 3,5 mm si un microUSB 2.0. In greutate el masoara doar 150 grame, deci un telefon usor si placut atunci cand il vei tine in mana.

Pe partea din spate putm observa un LED pentru flash mic, iar sub el o camera noua de 5MP si un difuzor puternic in partea de jos. Capacul din spate este de tip glossy, putin transparent si foarte atragator. Sistemul de operare este si el imbunatatit cu o multime de chestii de care Nokia X nu  a avut parte.

Pretul sau insa face diferenta, deoarece cei de la Nokia au promis un pret sub 100 Euro. La noi in tara va ajunge undeva la 130 140 Euro si va fi disponibil peste cateva saptamani si la eMag. Ce parere ai despre acest Nokia X2? Merita sa faci upgrade de la Nokia X? Eu zic ca da.

sursa: nokia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank