Nokia Lumia 535 ajunge la eMAG

Un nou smartphone mare şi ieftin a ajuns astăzi în stocul magazinului eMAG la un preţ foarte bun. Este vorba de nou smartphone de la Nokia, Lumia 535, care face parte din categoria phableturilor accesibile. Aceasta are o diagonală de 5 inch, un panel bun IPS şi o rezoluţie  de 960 x 540 px, destul de bună pentru acest preţ. Ecranul are o densitate acceptabilă de 220 ppi, care îţi poate asigura o claritate bună a imaginii în ansamblu. Un aspect foarte important pe care îl avem pe acest smartphone, este sticla de protecţie Gorilla Glass 3.

535

Acesta mai are în dotare o cameră principală şi secundara de 5MP, ceea ce mă face să cred că este un smartphone numai bun pentru pozele de tip selfie. Sau pur şi simplu au împrumutat ideea de la HTC Desire EYE. La partea de componente hardware, Lumia 535 are un chipset Snapdragon 200, Quad-Core şi un chipset grafic Adreno 302. Ambele fac treabă foarte bună, deoarece sistemul de operare nu necesită atât de multe resurse. Lânga acestea mai avem o memorie RAM de 1GB, 8GB memorie internă şi un acumulator destul de mic, care are o capacitate de 1.900 mAh.

Nokia 535 rulează pe ultima versiune de Windows Phone 8.1 şi cu siguranţă va primi un update, de îndată ce acesta va fi disponibil. Per total, un smartphone ieftin, numai bun pentru cei care vor să iasă în evidenţă cu un smartphone mare în mână. La cei 569 Lei, Nokia 535 este o afacere foarte bună.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank