Nokia a dat startul vanzarilor pentru Lumia 830

Lumia 830

Lumia 830

Cel mai accesibil Windows Phone de la Nokia cu specificatii de flag-ship, a ajuns astazi in mana primilor cumparatori. Nokia a dat startul pentru vanzarea acestui model in toata lumea. Asadar, Lumia 830 va ajunge in cel mult 1-2 saptamani si la noi in tara.Momental in oferta celor de la eMag poti gasi folie pentru protectia ecranului, compatibilia 100% cu Lumia 830. Deci in cel mai scurt timp si telefonul Nokia 830 va ajunge in stoc la eMag. Este ciudat faptul ca s-au pregatit din timp cu accesoriul acesta:)

In fine, telefonul are un pret foarte bun, iar la interior avem specificatii de mid-range, acoperite de materiale premium – nu metal, ci un plastic care imita metalul, de foarte buna calitate. Procesorul acestuia este unul Quad-Core @ 1,2GHz Cortex-A7 pe un chipset Snapdragon 400. GPU grafic Adreno 305 si 1GB memorie RAM. Memoria interna nu este extensibila, dar cei de la Nokia au pus destula memorie – 16GB pentru stocarea pozelor facute cu camera de 10MP (principala) sau cu cea de 1MP (secundara).

Nokia Lumia 830 ruleaza pe ultima versiune de Windows Phone 8.1. Aceasta are o multime de caracteristi speciale pe care sistemul de operare Android nu le are: cel mai important factor este “viteza” si simplitatea. Cand ne referim la viteza, ne gandim la faptul ca Windows Phone nu necesita atat de multe resurse precum Android, iar de aceea telefoane Lumia nu sunt nevoite sa aiba specificatii “monstru”, gen G3 sau S5.

La partea de ecran, cred ca Lumia are cele mai bune contraste: aici vorbim de un negru adanc si o luminozitate foarte buna in fata soarelui. Poate ca la densitate nu stam asa bine, deoarece ai avem doar o rezolutie HD 720p, la o diagonala de 5.0″. Sticla super “curata” are protectie Gorilla Glass 3 iar ecranul este de tip ClearBlack.

Telefonul mai dispune de incarcare wireless si de un acumulator mare de 2.200 mAh, care promite o autonomie de cel putin o zi. Daca esti adeptul WP, iti recomand acest mid-range super nou si foarte elegant. Verifica pe eMag cand apare pe stoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank