Nokia 6 2018 cu 4GB RAM disponibil la QuickMobile

Versiunea 2018 a lui Nokia 6 este disponibilă în premieră la magazinul QuickMobile, la un preț foarte atrăgător și în variante destul de bogate din punctul de vedere al memorieri interne. Nokia 6 2018 este disponibil în versiunea 32GB și 64GB memorie internă, pe o singură culoare, neagră. Destul de limitat din punctul de vedere al culorilor, dar cu siguranță pe viitor, vor apărea și altele. Ceea ce m-a atras din start la acest smartphone este designul, specificațiile și partea software. Cu acest model, cei de la Nokia speră să atragă din nou pasionații de telefoane mobile, iar asta cred că o vor face cu acest model. L-am văzut recent într-un magazin și am rămas tare bine dispus, după ce am pus mâna pe el. Din start ai senzația de un smartphone de calitate Nokia, cu muchii ascuțite, bine conturare și din materiale rezistente.

Pe lângă acest design, cei de la nokia au adus Android Pur pe el, ceea ce este super, din punctul meu de vedere. Până acum aveam tot felul de interfațe personalizate de Nokia, care nu prea mă atrăgeau, iar rezultatul a fost în vânzări slabe. Anul acesta și în sepcial anul trecut, Nokia a reușit să facă vânzări bune cu modelul Nokia 6 2017 și restul, clasându-se în primi 7 sau 6 producători la numărul de vânzări globale. Mi-a plăcut foarte mult acea experiențiă pur Android, care rulează impecabil; în trecut an testat un Nokia 6 2017 care are tot Android Pur pe el și se comportă impecabil; uneori ai senzația că ții în mână un smartphone de top, gen Galaxy S8. Totul rulează impecabil, rapid și stabil; cred că aceste telefoane mid-range, vor ocupa tot mai mult spați în mediul vânzărilor și în mâna utilizatorilor, fiindcă fac aproape la fel de rapid, toate procesele ce le face un smartphone de top, mult mai scump.

Pe partea de specificații, Nokia 6 2018 vine echipat cu Snapdragon 630, 4GB RAM, cu Adreno 508; o combinație foarte bună, dar la care unele aplicații mai au nevoie de update-uri pentru a rula perfect cu acest nou procesor Snapdragon 630. Este un procesor puternic, fiabil și care are un consum redus simțitor de energie, care se va vedea în perioadă mare de viață a acumulatorului de 3.000 mAh. Partea de optică este acoperită de un senzor frontal de 8 MP cu autofocus și un senzor spate de 16MP. Nu cred că este necesar ceva mai bun, pentru că Nokia 6 2018 face poze și filmează foarte bine, iar pentru asta îți recomand să încerci niște clipuri pe Youtube pentru a te convinge.

Dacă ar fi să îmi schimb acum telefonul iar bugetul meu este undeva la maxim 1.200 Lei, cred că Nokia 6 2018 este cea mai bună alegere în momentul de față; totuși aș alterna pentru acest telefon, din punctul de vedere al ecranului cu aspect 18:9. Tot mai multă lume preferă experiența pur Android, iar asta înseamncă că este de departe cel mai apreciat sistem de operare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank