Nokia 225 – un nou telefon simplu

Nokia 225 – cel mai nou telefon lansat sub marca Nokia care aduce un nou design foarte atragator si nu in ultimul rand, elegant. Cu acest telefon, Nokia incearca sa cuprinda publicul foarte tanar, care au un buget limitat sau pur si simplu cei care isi doresc doar un telefon simplu.

225

 

Cat despre telefonul in sine, putem observa ca el vine in diferite culori si are un design foarte compact si bine finisat – pe scurt – calitatea Nokia. Specificatiile acestui telefon seamana putin cu cele ale lui Nokia 220, iar pe 225 putem gasi urmatoarele: ecran cu o diagonala de 2,8 precum pe Allview Simply S5 (vezi recenzie) – adica un ecran mai mare, iar sub el, o tastatura mai mica; denistate buna a pixelilor, de ~140ppi – o densitate acceptabila pentru un asemenea ecran; suport microSD, camera spate de 2MP si bineinteles, un acumulator foarte mare, pentru un asemenea telefon si anume – 1.200 mAh care iti va tine teleonul pornit pana la 8 ora atunci cand il folosesti foarte intens – gen ascultat muzica si altele.

2255

 Ce nu imi place la el, este sistemul de operare foarte invechit, utilizat pe telefoane care au aparut acum 4-5 ani, dar totusi avem instalate aplicatii precum Facebook si Twitter.

Telefonul ajunge si la noi in tara, curand, iar pretul de pornire va fi undeva de la 50Euro in sus – depinde de magazin.

sursa: nokia

Comments

  1. By Andrei

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank