Noile televizoare LED 3D cu Android de la Philips au ajuns la eMag

androi

Cea mai noua generatie de televizoare a ajuns in cel mai scurt timp si la eMag. Aceasta generatie noua este produsa de Philips si se remarca prin faptul ca ele ruleaza pe sistemul de operare Android. Acum sa nu ne gandim ca o sa avem aceeasi interfata ca si pe telefoane. Aici vorbim de o interfata personalizata pentru a naviga cat mai usor prin meniul televizorului. Pana acum aveam doar televizoare Smart la care aveam o interfata personalizata in functie de producator. Acum, sistemul de operare Android distruge aceasta bariera si trece pe televizoarele smart – adica orice producator poate sa opteze pentru o interfata care ruleaza pe Android.

Televizoarele care au ajuns la eMag si care ruleaza pe Android sunt:

Dupa cum putem observa, preturile sunt destul de bune, pentru un televizor care are rezolutia FullHD. Pe viitor, Philips promite sa introduca sistemul de operare Android si pe televizoarele 4K, care vor depasi pretul de 15.000 Lei. Pana atunci, eu iti recomand cea mai noua invovatie la televizoare, impreuna cu modelul 48PFS8209 care este echipat cu AmbiLight si alte functii speciale precum: Micro Dimming Pro, Perfect Pixel,  Local Contrast si Perfect Natural Motion. toate aceste efecte, iti vor schimba viziunea despre televizoarele Smart 3D. nu doar rezolutia 4K sau diagonala conteaza mai nou, ci sistemul de operare. Cei de la Xiaomi au lansat primul televizor cu interfata MIUI.

In interiorul acestui Smart TV cu Android avem urmatoarele componente hardware: procesor Quac-Core, memorie interna de 3GB si un procesor de imagine True Pxiel HD Engine, care promite sa scoata 2.250 trilioane de culori. TElevizorul PFS8209 are inclus in pachet doua perechi de ochelari 3D, precum si o multime de aplcatii din Google Play instalate.

Cea mai tare functie speciala la aceste modele este AmbiLight 4, care iti coloreaza zona din spatele televizorului in functie de culoarea carea este afisata pe marginea ecranului.

ambi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank