Noile aspiratoare Philips Eco Power, Performer si Expert

Ti-ai dor un aspirator silentio, care sa aiba un consum de energie foarte scazut si sa faca o curatenie foarte buna? Acum ai posibilitatea sa alegi noua gama de aspiratoare Philips Eco, care iti promite sa rezolve aceste lucruri absolut esentiale pentru caminul tau. Desi vei plati un pret destul de mare pe aspirator, acesta iti va arata ca fiecare banut, si-a meritat produsul. Cei de la eMag aduc in premiera in Romania, aceasta gama de aspiratoare Philips Eco, la preturi bune si de unde eu iti recomand sa le cumperi.

Pretul celui mai accesibil aspirator Philips Eco, este pentru modelul Performer Active care nu depaseste 579 Lei cu transport inclus in pret. Acesta are clasa de energie A, un sca de 4litri, perfect pentru intreaga suprafata din apartament sau casa, setari de putere pentru fiecare tip de suprafata si sistemul de fitrare a aerului HEPA 10 cu AirSeal, care iti garanteaza cel mai curat aer. Tipul de aspirare este uscat, iar clasa emisiilor de praf este de categoria B. Un aspirator foarte bun, care este destul de accesibil pentru cei care isi doresc sa faca curatenie ” ca la carte”.

Philips Performer Active FC8521/09

Philips Performer Active FC8521/09

Cel mai scump aspirator din aceasta clasa, se numeste Philips Performer Expert FC8725, care ajunge la un pret aproape dublu decat Performer Active – pretul sau este de 1.149 Lei. Acesta iti promite cea mai buna curatire, cel mai mic zgomot, cel mai bun sistem de filtrare a aerului – HEPA 13 si o clasa de eficienta A. Performer Expert a fost conceput in asa fel incat, si cei care sufera de alergii, sa fie 100% protejati impotriva particulelor care declanseaza aceasta reactie. Este certificat ECRAF, ceea ce inseamna ca elemina orice par de caine, de pisica, acarieni sau polen.

eco

Philips Performer Expert FC8725

Celelalte tipuri de aspiratoare care fac parte din gama Eco, le poti vedea aici. Eu recomand acest tip de aspiratoare, deoarece sunt de inalta performanta, sunt folosite cele mai noi tehnologii si au un consum de energie foarte redus. Consuma mai putin decat un bec “economic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank