Noapte Devoratorilor de Preturi revine la Altex

devo

O noua campanie de reduceri din partea celor de la Altex, va avea loc in aceasta seara! Campania va avea loc in aceasta seara, dupa ora 8 si va dura pana la dimineata! In tot acest interval de timp, pe siteul altex vei gasi reduceri la aproape toate produsele. In ultima perioada, altex parca a realizat doua astfel de campanii, in mai putin de 2 sau 3 luni.  Vanzarile in aceste campanii, au crescut destul de mult, din cazua faptului ca preturile au fost reduse cu adevarat – verifica aici ce preturi au fost reduse la ultima campanie ( preturi verificate de mine si comparate cu cele de dupa campanie ).

Ce produse vor avea cele mai bune reduceri?

Pai la ultima campanie de noapte devoratorilor, am observat reduceri bune la telefoane si tablete. Aici vorbim de 200 -300 Lei pentru produsele cele mai scumpe, gen HTC One M8, LG G3, iPhone 5S, Galaxy S5 si tablete precum Tab S, Xperia Z2 sau iPad Air. Eu iti recomand sa verifici oferta completa aici si sa decizi singur care sunt cele mai bune preturi pentru buzunarul tau.

Pentru aceasta seara mi-am pregatit un buget de 400 Lei din care voi comanda un robot de bucatarie si un cantar electric – daca vor fi reduceri bune la ele. Daca o sa mai imi ramana ceva bani, o sa aleg si un card microSD de 16GB.

Pana la ora 8, eu te invit sa vezi preturile actuale aici si sa verifici singur produsul dorit, daca are sau nu reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank